VAGA

LJUBAV: Biće malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti relativno dobar. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više ćete uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami  bi mogli da nađu ljubav na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne prezahtevni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, ambicioznije, ovo nisu savršeni dani za takvo nešto. Možete da krojite planove i razrađujete detalje.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Vagajte svoje reči.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba će s olakšanjem primijetiti da ste se smirili. Oni koji su još sami mogli bi da počnu da osećaju bliskost s jednom osobom s kojom drugi ni po čemu ne bi mogli da ih spoje. Tu je sve zasad pod znakom pitanja.

KARIJERA: Kako sedmica bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da vaši poslovi dugoročno počinju da se stabilizuju. Ova spoznaja podstaknuće vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019.
Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019.

STRELAC

LJUBAV: Intelektualni nivo romantičnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima.

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete ambiciozni.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.

loading...