Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019.
Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019.

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019: Lavovima, Vodolijama i Rakovima će ova sedmica biti prilično dobra prema prognozama astrologa. Šta očekuje svaki znak Zodijaka na svim životnim poljima saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Gde god se budete pojavili, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, bolje pogledajte s kim radite. Neko već duže vreme priželjkuje da vas bolje upozna.

KARIJERA: Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz senke. To će vas malo usporiti. Ove dane stoga možete iskoristiti za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu vi priželjkujete.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Idealno je vreme za meditaciju u tišini.

BIK

LJUBAV: Sigurnost i dugovečnost emotivnih odnosa postaće vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti prijatno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.

KARIJERA: Maštaćete o nekoj novoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba da odradite ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Bilo bi dobro da posetite frizera.

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019.
Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019.

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će postati glavna zvezda intenzivnih večernjih izlazaka.

KARIJERA: Uslediće mudrija faza nakon što ste možda morali da pognete glavu. Shvatićete da dolazi vreme za diplomatiju koja vam otvara vrata. Istovremeno ste sve spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, naravno, uz argumente.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete verni sebi i svojim stavovima.

loading...