RAK

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze više.

KARIJERA: Zamišljaćete se na vodećim pozicijama. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako složiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite tuđa mišljenja. Slušajte sebe.

LAV

LJUBAV: Vaš privatni život biće dinamičniji nego kod većine drugih ljudi. Ovi dani mogli bi da vam donesu poznanstvo koje će u vama probuditi iskrene emocije. Mnogi će biti iznenađeni. Biće poziva za zabave, a oni u dužim vezama obnoviće svoj odnos.

KARIJERA: Došlo je vreme kad sve u vezi svog posla možete da sagledate u celini. To će vam razbistriti pogled i definisaćete plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, ali radićete dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite suzdržani u reakcijama.

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019.
Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019.

DEVICA

LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi da vam se jako svidi. Možda ćete se dvoumiti da li da sačuvate lepo prijateljstvo ili da se upustite u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete da pogrešite. Oni u dužim vezama biće dobro.

KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na duže staze, a to je uvek stabilnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Bolje se povežite s mladima.

loading...