JARAC

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledajte osobe iz svoje radne sredine. Jedna poruka ili telefonski poziv mogao bi da vam donese vrlo lepo poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u svojoj svakodnevnici.

KARIJERA: Uvidećete da se umarate, te da vam treba duplo više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zato je potrebno da pažljivo isplanirate radne sate i da ekonomišete sa svojim snagama. Vi to dobro znate.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte i dovoljno spavajte.

VODOLIJA

LJUBAV: Veći deo slobodnog vremena provodićete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. Prilike za ljubav sami ćete izbegavati. Razmislite o sebi i svojim potezima. Otkrijte svoje slabe tačke.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija i još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Neki će pokrenuti nadređene da razmisle o planovima.

ZDRAVLJE&SAVET: Rado ćete odlaziti u šetnje.

Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019.
Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019.

RIBE

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačiće čak i one koji vam inače nisu skloni. Ako tražite srodnu dušu i još ste sami, oslonite se u potpunosti na svoje samopouzdanje. Čak i ako u početku sve ne bude išlo glatko, stvari će se razviti u vašu korist.

KARIJERA: Radna sedmica će biti šarena. S jedne strane, jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete šta sve možete, ali s druge strane, o nekim temama biće mudrije da ćutite ili da ih odložite. Najbolje će proći oni koji će znati da balansiraju. Budite budni.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoj unutrašnji glas.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...