Jarcu ne odgovaraju Ovan, Blizanci ni Strelac

Pripadnici ovog znaka predstavljaju se kao da im ljubav nije bitna, međutim time se brane od razočaranja. Na sastancima se ponašaju kao detektivi, a odbiće ih partneri koji nemaju samokontrole ili oni koji su slabiji od njih. Za Jarca su loše ljubavne kombinacije s Ovnom, za kojeg misle da je previše nestrpljiv i lakoveran, kao i s Blizancima jer smatraju da nemaju ideala kojima teže. Ništa bolja kombinacija nije ni sa Strelcem, koji se u vezi prikazuje kao potpuna suprotnost Jarca.

Vodoliji ne odgovaraju Bik, Rak i Devica

Pripadnicima ovog znaka nije problem zaljubiti se, već u ljubavnom odnosu funkcionisati tako da ne osećaju kako su izgubili svoju slobodu ili mogućnost izbora. Odbijaju ih ljudi koji nemaju moral pa su predvidivi. Za Vodolije su loše ljubavne kombinacije s Bikom, jer im ne mogu pružiti stabilnost, kojoj Bik teži. Ništa bolje se neće slagati ni sa Rakom, koji su im pomalo dosadni, kao ni s Devicom, koja od nje zahtevaju uvođenje reda u njihov život.

Normalna žena ovo ne trpi: 10 stvari zbog kojih se raskida odmah

Ribe se najgore slažu s Ovnom, Lavom i Blizancima

reklame

Pripadnici ovog znaka u potrazi su za idealnim partnerom s kojim će imati ljubav iz snova, a odbiće ih partner koji se ponaša nerazumno i neshvatljivo i ima površne poglede na život. Za Ribe su najgore ljubavne kombinacije s Ovnom, koji je za njih previše agresivan i netaktičan, kao i s Blizancima koji nemaju dovoljno razumevanja za druge. Neće se dobro slagati ni sa Lavom, koji bi Ribama mogli manipulisati.

 

 

malihoroskop.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.