Vagi ne odgovaraju Device, Škorpije i Rakovi

Pripadnicima ovog znaka ljubav je dodatak životu iz kojeg crpe svoj mir i sigurnost. Neuzvraćene ljubavi ili odnosi koji ne funkcionišu ih uznemiruju, a najviše ih odbijaju partneri koji lažu i oni u koje ne mogu imati poverenja. Vage čine loš ljubavni spoj s Devicama, koje su za njih previše komplikovane, kao i sa Škorpijama, čija im je priroda previše pesimistična. Neće se slagati ni sa Rakovima, jer imaju previše tradicionalna uverenja za njih.

Škorpija se ne slaže s Ovnom, Strelcem i Blizancima

Pripadnici ovog znaka u sebi nose istinsku strast za životom koju ispoljavaju i u ljubavnim odnosima, a teže vezama koje će im pružiti istinsko ispunjenje i nadopunjavanje karaktera. Odbijaju ih agresivni pojedinci koji se vole pokazivati i isticati. Škorpije su najgore u kombinaciji s Ovnom, s kojima dele temperament, što može biti rezultat stalnih svađa. Ništa bolje se ne slažu s Blizancima, koji će podsticatii njihovu ljubomoru, kao ni sa Strelcem, s kojima neće osećati sigurnost.

Normalna žena ovo ne trpi: 10 stvari zbog kojih se raskida odmah

Za Strelca je najgori spoj s Bikom, Rakom i Devicom

reklame

Pripadnici ovog znaka i u ljubavi se vode politikom “sve ili ništa”, a u nedefinisanim odnosima neće gubiti glavu, već će se igrati. Odbijaju ih ljudi koji su skloni melanholiji i ne znaju šta bi sa sobom, kao i oni koji dopuštaju da im drugi kroje sudbinu. Strelac je najgori u ljubavnoj kombinaciji s Bikom, koji je za njega previše posesivan, kao i s Rakom, kojem nedostaje spontanosti. Ništa bolji nije spoj s Devicom, koja će Strelca stalno kritikovati i terati da se menja.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.