Večna ljubav muško đubre manipuliše!

I vreme je da mu kažeš “ADIOS”, ako se prepoznaš u sledećim stavkama, jer to su znakovi da te muško đubre manipuliše…

Svaka žena barem jednom u životu naletela je na frajera koji radi upravo to, piše sajt Index Rouge. Ako nisi sigurna da li i tvoj spada u ovu ozloglašenu grupu , predstavljamo ti znakove da lakše prepoznaš:

Čitaš ovaj članak

Žene u srećnim vezama nisu ni kliknule, jer znaju da nije reč o njihovom dečku. Ako si opterećena i smeta ti njegovo ponašanje do te mere da moraš proveriti zajebava li te ili ne. Olakšaćemo ti: ZAJEBAVA TE!

Stalno se trudiš oko njega

reklame

Ako moraš stalno da se trudiš oko njega i dokazuješ mu da zaslužuješ njegovu pažnju, razmisli da li je želiš uopšte.

Pokaži mi lice, da ti kažem kakva si u seksu. Evo kako vas muškarci procenjuju na prvi pogled!

Spušta te

Slatko podbadanje na početku veze je simpatičan način flerta, ali ako te momak konstantno spušta i daje ti komplimente u kojima se nalazi i uvreda, beži od njega! Takav ima taktiku, a taktika je da te uveri da ga ti moraš osvojiti, a ne on tebe.

Zaboravlja te

Ne kažemo da ne može zaboraviti na dogovor, ali ako mu je stalo – neće zaboraviti. Ako zaboravi i javi se nedelju dana kasnije, nemoj da mu pokažeš da si samo čekala taj poziv, jer to je upravo ono što je želeo da dokaže.

Vređa te

Ako ga odbiješ u nekoj situaciji. Ovaj tip muškarca ima naviku da uvredi ženu i nazove ih pogrdnim imenom samo kako bi sebi dokazao kako mu se može. Jadno zar ne?

www.cosmopolitan.rs

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.