Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018

Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018: Svake godine jedanput bude mlad Mesec u Strelcu i on nam daje maštu, optimizam, putovanje, inostranstvo, strance, bogastvo itd. Mlad Mesec će biti u kvadratu sa Neptunom i Marsom iz Riba pa nam može dati razne opasnosti, nasilnost, opijate, uznemirenosti, preterivanja, bes, zdravstvene probleme, promene u karijeri i još mnoga dešavanja što zavisi od vašeg ličnog horoskopa i polja gde padaju aspekti.

Mesec u Strelcu je mnogo pravičan, plemenit, human, strastven, tolerantan i naklonjen osobama koje su ponižene i bedne pa bi sada najbolje bilo pomoći osobama kojima je zaista pomoć potrebna. Dobro je pokrenuti neku humanu akciju, putovati, družiti se, odlaziti na duhovna predavanja, učiti strane jezike i uopšte učenje pokrenuti. Sada su izražene mašta, intuicija, vizije, umetnost, politika, filozofija, religija i još mnoge simbolike vezane za znak Strelaca, piše astrolog Željka Knežević.

Šta mogu očekivati pojedinačni znaci horoskopa?

OVAN

Dragi Ovnovi, vi imate mlad Mesec u devetom polju što vam može doneti neki novi početak sticanja uvida za nešto što vam je značajno u životu. Kako je vaš vladar Mars u Ribama, onda treba da se čuvate nekih nevidljivih neprijatelja, nesreća, lomova, magle, zbrke, iluzije i najviše neke impulsivnosti.

Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018

BIK

reklame

Dragi Bikovi, vama se mlad Mesec dešava u vašem osmom polju što vam može dati neke transakcije novca, a moguće su i obnove neke saradnje od ranije . Kako je vaša Venera u sedmom polju partnera onda vi možete pokrenuti harmoniju sa partnerom ili upoznati partnera u ljubavi.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vama mlad Mesec pada u vaše sedmo polje partnera, kako u ljubavi, tako i poslovnih pa se na tom polju mogu dešavati emocije i neki novi počeci. Sada će biti test kako se odnosite sa drugim ljudima pa povedite računa šta pričate i kako se postavljate u partnerskim odnosima.

RAK

Dragi Rakovi, vama se dešava mlad Mesec u vašem šestom polju posla i svakodnevnice pa na taj životni aspekt obratite pažnju i kako prihvatate vašu ulogu u služenju, koja je vaša sposobnost tj. talenat za potrebe zajednice. Emocije su jako naglašene dok imate podršku dosta planeta.

loading...