Nije tvoje srce bombona da ga poklanjaš svakoj budali: Muškarac koji traži da promeniš ovih 5 stvari kod sebe uopšte te ne zaslužuje

0
677
Nije tvoje srce bombona da ga poklanjaš svakoj budali: Muškarac koji traži da promeniš ovih 5 stvari kod sebe uopšte te ne zaslužuje

Jedna od najbitnijih stvari u vezi jeste ostati veran sebi i zadržati svoje ja.

Ako neko traži da zbog njega menjate svoj izgled, društvo, hobije ili bilo koju drugu stvar, to je znak da ta osoba nije za vas. Ljubavna veza trebalo bi da se gradi na mnogo dubljim temeljima od izgleda i odeće. U ljubavi nema mesta za površnost, a osoba s kojom ste u vezi treba da vas voli tačno onakvu kakva jeste. Evo koje stvari ne bi nikada trebalo da radite zbog frajera:

Dijeta

Nemojte nikad zbog frajera ići na dijetu. Odluku o zdravoj ishrani ili vežbanju treba da donesete samo zbog sebe, a ne da biste impresionirali nekog muškarca.

Raskid s prijateljima

Ako vam dečko brani da se družite sa drugim muškarcima, čak i ako se radi o vašim prijateljima iz detinjstva, onda mu s pravom možete dati nogu. Ako frajer ne veruje u muško-ženska prijateljstva, to puno govori i o njegovom odnosu prema drugim ženama.

Žrtvovanje karijere

Ne morate da birate između ljubavi i karijere. Ako mu vaše poslovne obaveze smetaju, preispitajte svoju vezu. Muškarac koji vas voli mora vas podržati u poslu koji radite i u svim vašim drugim interesovanjima u životu.

Menjanje stila

Ako on voli skockane i našminkane žene, a to nije vaš stil, možete ga povremeno razveseliti u nekom takvom izdanju. Ali svoj stil takođe ne bi trebalo da menjate zbog muškarca, ali ni vi njega ne bi trebalo da terate na takvo nešto.

Pročitajte i  Ako si u dilemi da li je on pravi izbor za tebe, ovo će ti pomoći: 3 pouzdana znaka da trošiš vreme na pogrešnog muškarca

Menjanje frizure

On voli plavuše, a vi ste brineta? On voli dugu kosu, a vaša je kratka? Uprkos svojim preferencijama, odabrao je vas, i ako pokušava da vas nagovori da zbog njega promenite izgled odmah mu dajte do znanja da to ne dolazi u obzir.

index.hr