Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018: Saznajte kakve promene donosi svakom horoskopskom znaku

0
3243

LAV

Dragi Lavovi, vama se dešava mlad Mesec u vašoj petoj kući dece, ljubavi, kreativnosti ,zabave pa možete imati lepe emocije, sposobnost razmišljanja o nekom kreativnom zanimanju. Pojedini Lavovi baš sada mogu postati roditelji. Postoji mogućnost otvaranja neke poslovne mogućnosti sa strancima pa bi to trebalo iskoristiti.


Pročitajte i  Nedeljni horoskop od 3. do 9. decembra 2018: Devica ima prevelika očekivanja, Vodolija zavodi, Bik mnogo radi

DEVICA

Drage Device, vama se dešava mlad Mesec u vašem četvrtom polju, vaše kuće jednog roditelja. Kako je vaš Merkur krenuo direktno, onda se neka komunikacija može dešavati sa naglašenim emocijama koje mogu biti i pozitivne i negativne pa na tom polju obratite pažnju. Sada dobijate pravac koji vam je instinkt pokazao i vodi vas tim putem.

Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018

VAGA

Drage Vage, vama se mlad Mesec dešava u vašoj trećoj kući što se odnosi na komunikaciju braću, sestre, komšiluk, trgovinu, saobraćaj i još mnogo simbolike treće kuće. Moguće je kraće putovanje ili da pokrenete neko obrazovanje. Dobre prilike za mnoga vaša životna pitanja.

Pročitajte i  Retrogradni Merkur u Škorpiji od 1. do 6. decembra 2018: Klonite se svađa i rasprava, a ne preporučuju se ni veridbe i venčanja

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, vama se mlad Mesec dešava u vašem drugom polju svojine svake vrste, kako materijalne, tako i duhovne, emotivne, intelektualne i fizičke. Vi imate dosta dobrih prilika da se pokrenete za vreme ovog mladog Meseca.