Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018: Saznajte kakve promene donosi svakom horoskopskom znaku

0
3371

STRELAC

Dragi Strelčevi, vama se ovaj mlad Mesec dešava u vašoj kući pa će rasti vaše zarade i uvećavaće se poslovni partneri koji mogu dosta da vam se isplate. Potrebno je samo da se pazite ishitrenih odluka i neki nepromišljenih izjava. Moguća su i ogovaranja i zavist iza vaših leđa.

JARAC

Dragi Jarčevi, vama se mlad Mesec dešava u vašem dvanestom polju što je vezano za daleka putovanja, maštanja i  emotivnu čežnju. Mnogi Jarčevi sada mogu da sakupe sve svoje sposobnosti u jednu važnu celinu i da izvuku mudrosti koje su skupljali celog svog života. Sada možete dobiti važno mesto u nekoj zajednici i ulogu u božanskoj promisli. Odlična prilika da pokrenete mnoge životne tokove.

Mlad Mesec u Strelcu 7. decembra 2018

VODOLIJA

Drage Vodolije, vama se mlad Mesec dešava u vašoj jedanestoj kući nadanja, želja, planova, penzija, očekivanja, prijatelja itd. Vi sada možete imati priliku da se udružite sa osobama koje gaje sličan entuzijazam ili da se pridružite nekoj kreativnoj grupi koja radi za zajedničke ideale. Mnoge Vodolije sada mogu da realizuju svoje želje, a pojedine i da dobiju penziju. Neke Vodolije mogu da dožive i razočarenje u gore navedenoj simbolici .Moguća su putovanja i stručna usavršavanja.

RIBE

Drage Ribe, vama se mlad Mesec dešava u vašem desetom polju karijere, jednog roditelja, autoriteta pa će se na tom životnom aspektu dešavati stvari. Vama Mars daje energiju dok vas podržavaju Venera i Merkur iz Škorpije pa možete imati dosta obaveza i neke nove kontakte po pitanju karijere sa strancima. Važno je da sada sve dobro pokrenete u karijeri.