Ljubavni horoskop za mart 2020 godine
Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

Ljubavni horoskop za mart 2020 godine: Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u martu 2020 godine. Bikovi – mogućnost strastvene veze, Škorpije konfuzne, Vodolije – moguće ljubomorne scene…

OVAN Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

Pokušavate da ubedite Vagu da vam pruži još jednu priliku, ali ako se radi o osobi koju poznajete od nedavno i eventualno se radi o tajnoj vezi, verovatno će vam biti potrebno vreme da postignete cilj. Nemojte se previše truditi oko nekog ko to možda ne zaslužuje. Nekome se dopadate, moguće jednoj Vodoliji.

BIK Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

Pozicija Marsa u Ovnu donosi mogućnost strastvene veze koja bi mogla biti za vas ono na šta ste dugo čekali. Ako budete spremni da se dogovorite oko zajedničkog puta, sve će biti u redu. Dobro se osećate u društvu jednog Jarca koji vam je odavno naklonjen, naročito ako se radi o nekom koga dugo niste videli.

reklame

BLIZANCI Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

Retrogradni Merkur u Ribama može delovati na vas prilično iritantno, naročito ako se radi o vezi sa nekim koga ne poznajete dovoljno dobro. Trudite se da nađete najbolji način da se sporazumete sa jednim Lavom koji vam je veoma drag ali koji vam postavlja određene uslove. Nekome je stalo do vas više nego što pretpostavljate.

RAK Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

Tranzit Venere je dobar za društvene odnose i kada je ljubav u pitanju. Ne odustajte od svojih planova i pokušajte da nagovorite osobu koja vam je draga da treba da vam izađe u susret u svezi sa zajedničkimizlaskom na neko javno mesto. Osećate se dobro u društvu Riba i Škorpije sa kojima imate dobru komunikaciju.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...