STRELAC Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

Svoje želje izražavate danas na otvoreniji način nego inače, tako da će partner da vam udovolji i možda tačno oseti šta vi priželjkujete. Ako vam se dopada osoba s posla, susret je moguć od podne pa nadalje. Ukoliko ste slobodni predstoji susret koji možda neće biti tako prijatan, naročito ako se radi o nekom s kim ste do skora bili u vezi, prekinuli, a još uvek niste ravnodušni.

JARAC Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

Na vašu inicijativu srešćete nekoga ko vam je neka vrsta opsesije. Moguć je kontakt preko Interneta ili preko sms poruka. Trebalo bi da budete malo oprezniji ako se upuštate u neke nedozvoljene avanture, a znate kako na to gleda stalni partner. Nećete moći tako lako da se opravdate. Ako ste u braku ili dužoj vezi, vaša porodica je verovanto na strani partnera.

VODOLIJA

reklame

Dan nije sjajan, posebno za one koji su u braku. Moguće su ljubomorne scene. Ukoliko nameravate da se sretnete sa nekim negde u nečijem domu ili neko treba da posreduje između vas i osobe koja vam se dopada, pitanje je da li će takav sastanak uspeti, ili ćete biti pomalo razočarani. Nemojte tražiti savet u vezi sa svojim privatnimproblemima od vama bliskih osoba .

RIBE Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

Ako ste rođeni početkom znaka, moguć je konflikt sa Bikom ili Strelcem naročito ako moraju da idu službeni put, sa čime se vi ne slažete. U fazi ste čekanja da se nešto dogodi i da onda događaji krenu tokom kojim biste vi želeli. Danas se verovatno neće dogoditi ništa značajno ako vi nešto ne preduzmete po tom pitanju.

loading...