LAV Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

Veze sa vatrenim znacima vam odgovaraju ali ne i sa onima koji imaju Mars u nekom zemljanom znaku, posebno ne u Biku. Rak pokušava da vas osvoji na originalan način i želi da vam da na znanje da ste mu i te kako dragi. Dobro se osećate u društvu drugog Lava koji vas savršeno razume.

DEVICA Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

Privlači vas romantična osoba na koju ne možete da računate jer vam je više puta obećala nešto što nije ispunila. Ako budete spremni da neku konkretniju akciju, verovatno će vam poći za rukom da se sretnete u većem društvu, gde će verovatno biti i jedan Bik i jedan Rak koji vas takođe u velikoj meri privlače.

VAGA Ljubavni horoskop za mart 2020 godine

reklame

Pozicija mnogih planeta ide vam u prilog, tako da ste prilično sentimentalni prema partneru koji ume to i te kako dobro da koristi. Smatrate da je partner previše posesivan. Dobro razmislite da li treba da se raspravljate sa partnerom oko sitnica. Susreti su mogući negde u centru grada, u kafiću, ili na koncertu.

ŠKORPIJA

Predstavnici vašeg znaka nalaze se u nekoj vrsti konfuzije već duži period i pokušavaju da veruju u sliku koju su stvorili i o sebi i o partneru kao i o njihovoj vezi. Da li to ima mnogo veze sa realnošću ne interesuje vas. Nešto biste mogli danas da čujete, što bi moglo da vas pomalo osvesti ili trgne i natera da sagledate sebe u realnom svetlu.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...