Fizička privlačnost
Fizička privlačnost

Fizička privlačnost: Jednostavno i kada je ljubav u pitanju vi morate neke stvari da razlikujete. To je zaista nešto što je neophodno. Pre svega u svakom mogućem momentu vi treba da budete osoba koja će se ponašati realno adekvatno. A to znači koja će u svakom mogućem momentu da bude neko ko će se ponašati u najmanju ruku realno.

Realnost je nešto što ni u jednom momentu ne treba da dovedete u pitanje i kada je ljubav u pitanju. To je jako bitno da razlikujete neke stvari. Nikada nemojte da se dovodite u pitanje, jer nemate ni najmanje potrebe za tim. Takođe ono što je jako bitno jeste to da u svakom mogućem smislu vi treba da budete neko ko će se poneti veoma zrelo. To je zaista nešto što je možda i najbitnije od svega. Nikada ne treba da gubite neku dozu relanosti u svemu tome.

To nikako nemojte takođe da zaboravite. Jer nije sve ljubav. Realno nije svaka vaša reakcija ili neka vrsta simpatija prema nekoj osobi ljubav. Ljubav je nešto što se rađa i što je dosta jako. To treba takođe u svakom momentu da imate u vidu. Ne možete na sve reagovati kao da je ljubav. I to je realno stvar koje vi treba da budete svesni u svakom mogućem momentu.

reklame

U nastavku teksta mi ćemo vam otkriti kako da pravite razliku između fizičke privlačnosti i ljubavi…

LJUBAV JE NEŠTO ŠTO JE DUBOKO POVEZANO SA SRCEM I TO JESTE NAJVEĆA REALNOST

Pre svega vi u svakom momentu treba da budete svesni jedne stvari, a to je da je ljubav nešto što je dosta jako. To je nešto što ne može da vam nestane preko noći. A isto tako ne može ni da se rodi preko noći. Jer preko noći može da se rodi neka vrsta simpatija. I to je nešto što nije ljubav. Možda samo početna etapa, jer još dosta toga ima da se radi da bi se dostigao taj nivo. U svakom slučaju nikada nemojte da dovodite neke stvari u pitanje. I to je stvar koje treba da budete uvek svesni. Realno samo gledajte na neke stvari i nikako ne treba neke pojmove da mešate.

…nastavak na sledećoj strani…

loading...