Ljubavni horoskop za 2021 godinu: Mnogi parovi su bili primorani da se udalje, dok su se drugi još zbližili u karantinu – čak i pre nego što su se osetili potpuno spremnim za to. Pa i virtuelna zabavljanja nisu bila retkost, što je bilo prilično iscrpljujuće. Ipratili smo 2020, godinu, pa pogledajmo vaš ljubavni horoskop za 2021. godinu i proverimo da li bi stvari mogle biti drugačije u budućnosti.

Iako će uvek biti u igri nebrojani faktori, i još uvijek ćemo morati poštrovati pravila distance, makar neko vreme, astrolozi kažu da će stvari postati drugačije već kada sat za Novu godinu bude otkucao ponoć.

Svake godine energija se pomera donoseći novu nadu i novi početak na ljubavnom planu, tvrdi Emili Adam, astrolog, a imajući to na umu, evo vašeg ljubavnog horoskopa za 2021. godinu.

Numerologija za 2021 godinu: Prognoze za ljubav, posao i Vaš lični broj

Strelac

reklame

Da li ste u toksičnoj vezi? Ili u onoj u kojoj se jednostavno ne osećate dobro? Ako je tako, pripremite se za ozbiljne promene u vašem ljubavnom životu. Kako godina odmiče, možda čak odlučite da je dovoljno i započnete proces kretanja dalje.

Ako vam treba dodatni podsticaj, podsjetite se da je svet prepun neverovatnih ljudi. U stvari, pomračenje Sunca koje će se dogoditi u vašoj sedmoj partnerskoj kući moglo bi vam doneti dugotrajnu ljubavnu vezu.

Ali ovo se neće desiti ako ne napravite promenu!

Jarac

Nova godina će biti u znaku samopoštovanja, zato se usredsredite na stvari zbog kojih se osećate dobro – bilo da se radi o vašoj karijeri, hobijima, prijateljstvu itd. I ako je moguće, porazgovarajte sa terapeutom da biste shvatili šta vas vodi neraspoloženju. Izgradnjom svog samopouzdanja možete privući snažnu emociju koja odgovara vašoj potrebi. Ako ste slobodni, primetićete da ste odjednom skloniji da se okružite ljudima koji dele vaše vrednosti i žele iste stvari u životu. A jedan od njih bi mogao na kraju postati vaš partner.

Ako ste u vezi u kojoj odavno nema vatre, ovo je godina u kojoj ćete osetiti pomak i, zahvaljujući svom novom stečenom samopouzdanju, konačno ćete imati snage da nastavite dalje.

Godišnji horoskop za 2021 godinu

Vodolija

Iako su veze bile prilično daleko na vašoj listi prioriteta, stvari će se menjati tokom 2021. Primetićete da stari prtljag počinje da smeta i da pojam stvaranja dubljih veza odjednom deluje ispravno. (Možda čak shvatite da je vaš najbolji prijatelj sve vrijeme bio srodna duša, pa se pripremite za razgovor o tome.)

Ako ste već u vezi, očekujte da se stvari preokrnu u novembru kada vam pomračenje Meseca pogodi četvrtu kuću porodice. Otprilike u to vreme može se iseliti dugogodišnji partner ili ćete dobiti neke neočekivane vesti. Uzmite sve to pribrano. Ponekad se stvari promene s razlogom.

Kineski horoskop za 2021 godinu, godinu BIVOLA

Ribe

Ako ste 2020. godinu proveli u iščekivanju srodne duše, vaš celokupni način razmišljanja će se promeniti 2021. Ponovo ćete početi da uživate u sopstvenom društvu, posebno ako ponovo zaronite u hobije koji su vam važni. Sporedna pogodnost je to što će vam samo vreme pomoći da iskoristite ono što zaista želite u vezi, što će vam dobro doći ako se odlučite za sastanak. Nećete se nagađati kao prethodnih godina. Umesto toga, ako to ne osećate s nekim ili pođe po zlu, jednostavno ćete krenuti dalje – bez davanja druge šanse.

Ako ste u vezi, ovo će biti godina kada vi i vaš partner podižete stvari na viši nivo. Razmislite o zajedničkom useljenju, ili čak o kupovini kuće.

telegraf

loading...