Ljubavni horoskop za 2021 godinu: Mnogi parovi su bili primorani da se udalje, dok su se drugi još zbližili u karantinu – čak i pre nego što su se osetili potpuno spremnim za to. Pa i virtuelna zabavljanja nisu bila retkost, što je bilo prilično iscrpljujuće. Ipratili smo 2020, godinu, pa pogledajmo vaš ljubavni horoskop za 2021. godinu i proverimo da li bi stvari mogle biti drugačije u budućnosti.

Iako će uvek biti u igri nebrojani faktori, i još uvijek ćemo morati poštrovati pravila distance, makar neko vreme, astrolozi kažu da će stvari postati drugačije već kada sat za Novu godinu bude otkucao ponoć.

Svake godine energija se pomera donoseći novu nadu i novi početak na ljubavnom planu, tvrdi Emili Adam, astrolog, a imajući to na umu, evo vašeg ljubavnog horoskopa za 2021. godinu.

Numerologija za 2021 godinu: Prognoze za ljubav, posao i Vaš lični broj

Lav

reklame

U novoj godini, Saturn i Jupiter će doći u vašu 7. kuću partnerstva, što znači da će partnerski odnosi biti poljuljani. Saturn znači da će Lavovima trebati sigurnost i potvrda u njihovim vezama, a ponekad čak i osećati potrebu da testiraju lojalnost svog partnera, dok bi Jupiter mogao natjerati da želite više od veze – ponekad i nemoguće.

Ako želite više pažnje, zatražite je. Ako želite da stvari podignete na viši nivo, razgovarajte. Samo nemojte tokom postupka zanemariti potrebe svog partnera.

Kineski horoskop za 2021 godinu, godinu BIVOLA

Devica

Imate tendenciju da vidite partnera onakvog kakav želite da bude, umesto kakav je zaista. Dakle, učinite 2021. godinom oslobođenja te navike, pogotovo što će vas planetarna kretanja testirati. Na primer, možda ćete se uhvatiti da ste pomalo opsednuti novim partnerom. Budite oprezni kada forsirate vezu koja očigledno ne vodi nikuda.

Umesto toga, prepustite se i nađite partnera koji želi iste stvari kao i vi, i bićete srećniji.

Godišnji horoskop za 2021 godinu

Vaga

Mars je zaista petljao sa vašom energijom 2020. godine. Ali sada kada je planeta u direktnom kretanju, osetićete da stvari ponovo idu u vašu korist. Godina 2021. treba da uvede dinamičnog partnera u vaš život. Vratite energiju i uživajte u pažnji koju ćete imati.

Ako ste u vezi i stvari postaju pomalo monotone, ova ista energija će ponovo zapaliti iskru. Provedite vreme sa partnerom i isprobajte nove stvari kako biste pomogli procesu i uskoro ćete se setiti zašto ste se uopšte zaljubili.

Kineski horoskop za 2021 godinu, godinu BIVOLA

Škorpija

Sa Uranom, planetom promjena, u vašoj 7. partnerskoj kući, nemojte se iznenaditi ako se dugogodišnja veza iznenada završi. To samo znači da je sve krenulo svojim tokom i da je vreme da isprobate nešto novo. S druge strane, ako ste sami, mogu vam uslediti fatalni i iznenadni susreti u kojima će dominirati strast, a to je vaš pokretač životne energije.

Ovo je godina idelana da kupite biljke, napravite sve “uradi sam” projekte i uživajte u svojim delima.

Ljubavni horoskop za 2021 godinu a nastavak je na sledećoj strani

loading...