LJUBAVNI HOROSKOP STRELAC 2020
LJUBAVNI HOROSKOP STRELAC 2020

LJUBAVNI HOROSKOP STRELAC 2020: Strelčevi, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi.

Pogledajte šta zvezde predviđaju Strelčevima u ljubavi i šta vam savetuju za 2020. godinu. Kako zvezde opisuju vašu ljubav ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Strelaca kada je ljubav u pitanju…

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Jednako je snažna i vaša želja za samopotvrđivanjem, jer stvari uzimate na svoj način. Ove dve nekompatibilne stvari nalaze se u dramatičnom sukobu. Vaša želja za popularnošću i društvenim prihvatanjem i vaša želja da sve bude na vaš način moraju biti uravnoteženi. Nikad ne treba da idete predaleko ni u jednom slučaju. Ovo će biti vaše delikatno šetanje po žici.

reklame

Vaše nestrpljenje i potreba da se stvari užurbano događaju takođe mogu predstavljati problem za vašu ljubav. Vaš supružnik, partner ili prijatelj ne osećaju istu žurbu koju vi osećate, već mogu osećati kao da ga gurate okolo, a vi ćete izgledati agresivno i zapovednički nastrojeni. Ako im dopustite da imaju svoj put, osećaćete da je veza dovedena u pitanje a vi ćete se nakostrešiti od nestrpljenja. Zbog svega navedenog očekuje se da ljubav bude olujna, burna i nestabilna u početku godine. Strasti, i pozitivne i negativne, mogu da rastu.

Moglo bi da dođe do brojnih lomova i sigurno vam oboma neće biti dosadno. Čak štaviše, mnogim ljudima se sviđa takav razvoj situacije. Ljudi koji su ove godine u blizini Strelca moraće biti jako strpljivi. Njihovi temperamenti nisu zlonamerni, već dolaze od neobičnih planetarnih pritisak. Ako iskreno volite svog prijatelja ili ljubavnog partnera u znaku Strelca, pređite preko njegovog nastupa besa i pustite da se prašina slegne.

Prve tri nedelje će proći lakše sa vašim partnerom ako imate ustaljen tempo. Posle 21. januara pa do dana zaljubljenih 14. februara vaša velika energija dolazi do izražaja. Oni Strelci koji nisu u vezi možda se neće susresti sa nekim iz svojih sniva, ali će se u svakom slučaju jako zabaviti.

Ako imate partnera, budite velikodušni i voljeni. Vi znate šta vam je potrebno, zato krenite u akciju i pružite svu podršku vašem partneru koju traži. Početkom marta 2020. možda će da vam vrate uslugu. Osetite sve čari života koje možete do aprila, jer konačno ćete naučiti da zabava i odgovornost nisu međusobno isključivi. Nakon 20. aprila moglo bi se formirati neko poslovno partnerstvo, ali vaši napadi besa mogu nekoga povrediti i potkopati nešto što je veoma krhko.

Budite jako pažljivi. Ako proleće pokaže da tražite ljubav, usmerite se prema ljubaznim ljudima koji se ne upliću u vašu privatnost ili ćete biti uhvaćeni u nekoj nepovoljnoj situaciji početkom maja 2020. godine.

Porodične obaveze donose više od uobičajenih radosti između 18. maja i 22. juna. Pokušajte da volite onog s kim ste i uzdržite se od žaljenja za onim bez koga ste. Jupiter koji se kreće kroz vašu 7. kuću ljubavi i romantike do 13. jula proširuje vaš društveni krug. Pored ljubavi i bračnih mogućnosti, to donosi i nove prijatelje u vaš život. Prijateljstva se sada lako sklapaju.

Saturn, ulazi u ovu kućU 20. aprila i ima suprotan efekat. Teži se ispitivanju ljubavi i prijateljstava. Teži se insistiranju na jasnim razlikama i definisanim ulogama i kod prijateljstva i kod ljubavi. Tako i sklapate i raskidate prijateljstva i veze. Prosijavate dobro od lošeg i iskreno od neiskrenog.

Prve nedelje u julu možete biti u fokusu kod nekoga ko ima visoka očekivanja u vezi sa vama. Ako je ovo nova veza, nemojte se truditi da je održite samo zato što ne vidite nijednu drugu perspektivu. Do 23. jula ćete raščistiti sve u vezi toga.

Nakon 13. jula, socijalna pitanja biće vam manje važna. Zatim ćete se fokusirati na manje prijatelja ali one najvišeg kvaliteta. Doći će do dodatnog prosijavanja i restrukturiranja vašeg društvenog života.

NE PROPUSTITE: Godišnji horoskop za 2020. godinu: Sve detaljno o ljubavi, poslu, zdravlju, porodici i parama

Kako leto počinje, oni koji su trajnoj vezi mogu imati čudan izazov sa ljubomorom, ali situacija će se ohladiti dosta brzo. Avgust 2020. trebalo bi da donese mnogo zadovoljstva i uzbuđenja. Pokušajte da se sakrijete sa partnerom barem na vikend i ne uživajte u ničemu osim u međusobnom druženju.

Do 3. septembra vaš smisao za humor vam obezbeđuje nove obožavaoce i vraća stara prijateljstva, a vaš ljubavni partner ponovo pada na vaše čari. Na kraju oktobra, oni koji su sami mogu se čuti sa starom ljubavi u nadi da će stvari započeti u novom pravcu.
Ne prenagljujte sa odlukom, vaše srce možda još nije spremno, ali do 11. 11. novembra ćete odlučiti. Šta god da odlučite, kraj meseca donosi mir i dobru volju svima do kraja godine.

Poruka zvezda je da povećate svoj društveni krug sa kvalitetnim ljudima. Zahtevajte najbolje, zahtevajte pravu stvar, kako u ljubavi tako i u prijateljstvu. Ali, vi ciljate i na kvalitet i na količinu. Za Strelčeve koji su sami, brak je velika verovatnoća, mada postoji dosta drame i nestabilnosti.

conopljanews.net

loading...