LJUBAVNI HOROSKOP ŠKORPIJA 2020
LJUBAVNI HOROSKOP ŠKORPIJA 2020

LJUBAVNI HOROSKOP ŠKORPIJA 2020: Škorpije, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi.

Pogledajte šta zvezde predviđaju Škorpije u ljubavi i šta vam savetuju za 2020. godinu. Kako zvezde opisuju vašu ljubav ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Škorpija kada je ljubav u pitanju…

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mnogi od vas su se venčali u prošloj godini. Prošle godine je došlo do širenja u vašoj društvenoj sferi, ali idući prema kraju godine više je bilo skupljanja. Odnosno, stekli ste puno novih prijatelja i postalo je potrebno iskoreniti lažne od pravih. Mnoga prijateljstva nisu prošla test i Škorpije mogu da se fokusiraju na ona prava. Ovaj trend prepoznavanja dobrog od lošeg još uvek traje početkom godine.

reklame

Kada Saturn napusti Bika 20. aprila, ovaj proces će se završiti. Ako ima ičega što Škorpije ne vole, to je da im je neko nelojalan ili neodlučan. Prijatelj ili ljubavni partner mora biti veran i odlučan, i kroz dobra i kroz loša vremena.

Počinjati iznova je nešto čime se vi posebno odlikujete i imate volju da se tako nešto zaista i dogodi. Istražite slobodno nove horizonte sa vašim voljenim partnerom ili idite solo ako ste sami i nastavite da istražujete sve dok ne budete zadovoljni. Od dana zaljubljenih 14. februara, spremni ste da pustite da se prašina slegne. Šarmirajte vaš put u njihovo srce sa vašom sposobnošću da ih naterate da se osećaju otpuno jedinstveno.

Ako ste započeli novu vezu, ne posvećujte joj se potpuno do marta, kada vam balans idealizma i pragmatizma dozvoljava da vidite situaciju u kristalno čistom svetlu.

I dalje imate težnju prema poboljšanju veze, ali ako partner nije sklon tome, ne forsirajte problem. Budite nježni prema sebi do aprila, znajte da svi prave greške, a ni ova vam neće biti poslednja.

Do 2. maja Škorpije će imati novo poverenje u svoje želje i budite spremni zapaliti nekoliko ljubavnih vatri vašim pogledima. I ne ograničavajte se samo na jednu.

Ako imate partnera, planirajte nekoliko komplikovanih situacija a oko 21. maja. Nemojte biti paranoični, ali istražite situaciju. Mesec dana kasnije, strasti se zagrevaju, zajedno sa letnjim temperaturama. Vaš idealizam se povećava u avgustu. Do 24. augusta razlika između vaših snova i stvarnosti vas može naterati da se srušite na zemlju.

Oko 20. septembra, parovi će imati ozbiljne namere, a to je da rade zajedno i da budu spremni na kompromise. Škorpije koje su same mogu da se udube u svoje poslovne karijere i da pronađu ljubav skrivajući se ispod kutije i praveći romantiku nevidljivom za druge.

Uživaćete u toj tajnovitosti koliko i u ljubavi. Venera je vaša planeta ljubavi. Ima neobično dug tranzit (četiri meseca) u znaku Ovna od 2. februara do 6. juna. To pokazuje romantične prilike na poslu, sa saradnikom ili nekim zaposlenim.

NE PROPUSTITE: Godišnji horoskop za 2020. godinu: Sve detaljno o ljubavi, poslu, zdravlju, porodici i parama

LJUBAVNI HOROSKOP ŠKORPIJA 2020: Deluje u osnovi srećno. Brak je moguć, sve zavisi od vaše slobodne volje. Venera se kreće kroz sve znakove i kuće horoskopa u datoj godini. To je planeta koja se brzo kreće. Tako ljubav može doći do vas na sve načine i kroz sve vrste ljudi i situacija.

Retrogradnost Venere obično je retka, ali ove godine imamo jednu i to od 9. do 20. aprila, i značajna je u vašem ljubavnom životu. Generalno utiče na svačiji ljubavni život, ali u vašem slučaju to je posebno.

LJUBAVNI HOROSKOP ŠKORPIJA 2020: Ovo donosi očigledne smetnje, odlaganja, promene pravca u ljubavi. Kao da i vi i vaš partner imate potrebu da preispitate vaš odnos. Ova retrogradnost ne znači kraj veze, samo pauzu. Dobri odnosi će uskladiti ove stvari. U stvari, prolazak retrogradnom Venerom, kao i kretanje Saturna kroz vašu 7. kuću, je odličan test za vašu vezu.

conopljanews.net

loading...