LJUBAVNI HOROSKOP JARAC 2020
LJUBAVNI HOROSKOP JARAC 2020

LJUBAVNI HOROSKOP JARAC 2020: Jarčevi, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi.

Pogledajte šta zvezde predviđaju Jarčevima u ljubavi i šta vam savetuju za 2020. godinu. Kako zvezde opisuju vašu ljubav ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Jarčeva kada je ljubav u pitanju…

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS

Pomračenja će otkriti nedostatke u sadašnjem društvenom stanju i tako dovesti do korekcija ili želje za korekcijom. Ako niste upoznati sa nedostacima koje treba korigovati, onda malo toga možete uraditi. Ako ste ih svesni, onda ste primorani da pronađete rešenja.
Kakve god da su vam odluke za 2020. godinu, budite sugurni da ih proverite još jednom.

reklame

Dugoročne veze su posebno zadovoljavajuće za vas u prve tri nedelje u godini, kad je i sjajan trenutak da se iskradete od vaših poslovnih obaveza i odete na odmor. Lagano se vraćate na zemlju oko 21. januara.

Do dana zaljubljenih 14. februara ste opušteni i u kontaktu ste sa vašim ponekad udaljenim emocijama. Ne plašite se da kažete šta vam smeta, jer neko koga volite treba to da čuje. Vaša otvorena iskrenost će vam dobro poslužiti.

Poslednjih nedelju dana marta možete da padnete na glavu od ljubavi, ali ta ljubav neće doći lako. Ne budite brzi u prihvatanju kompromisa po pitanjima srca. Kad strasti ojačaju, trebalo bi da stojite čvrsto u vašoj vezi. Neki odnosi mogu biti narušeni zbog naleta ljubomore. Zato zadržite smisao za humor i teret koji osećate biće lakši početkom juna.

Leto će naterati Jarčeve da ispitaju svoje ideale o ljubavi i porodici. Bez obzira šta ispliva na površinu, vi imate neko duboko konvencionalno uverenje o nekome sa slobodnijim idejama. Oko 30. juna stiže vam romantično iznenađenje koje dolazi u savršeno vreme za zagrevanje vašeg srca.

U julu 2020. godini bićete raspoloženi za neki vid samousavršavanja. Tako da ćete posle 15. avgusta osećati se kao novi i poboljšani, a takav će biti i vaš ljubavni život. Pojedine Jarčeve može privući neko ko ih uzbuđuje i oduševljava intelektualno. Zadržite tu osobu pored sebe i biće vam divno. Jarčevi koji su sami će postajati sve nezadovoljniji svojim samačkim statusom. Beznadežni odnosi i veze će se verovatno raspustiti. Tako ćete biti u prilici da upoznate nekoga drugog ko vas možda čeka raširenih ruku. Oženjeni će takođe postati nezadovoljni sadašnjom vezom.

Ali ovde postoji neka slobodna volja. Ako je veza u osnovi ispravna i čvrsta, izdržaće i postati još jača. Ali ako je u osnovi pogrešna i promašena, onda će se raspasti. A ovo može biti dobro, jer kosmos vam sprema novu ljubav koja vas čeka.

Jupiter koji se kreće kroz 7. kuću takođe pokazuje nove i važne prijatelje koji dolaze u vaš život. Prijateljstva 7. kuće veoma se razlikuju od prijateljstava 11. kuće, to su su prijateljstva od srca. Možda nemate ništa zajedničko sa tim ljudima, oni čak u stvari mogu biti vaša suprotnost gotovo na svaki način, ali ipak ih volite, a i oni vas. Prijateljstva 11. kuće zasnivaju se na zajedničkom interesovanju ili zajedničkim idejama. Prijateljstva koja trenutno stvarate u 2020. godini su ona prijateljstva od srca. Jupiter je gospodar vaše 12. kuće duhovnosti. To pokazuje mnogo zanimljivih trendova u ljubavi.

Prvo, privlačićete više duhovno orijentisane osobe u vaš društveni krug ljudi. Drugo, postoji više idealizma u ljubavi i potrage za savršenstvom.

NE PROPUSTITE: Godišnji horoskop za 2020. godinu: Sve detaljno o ljubavi, poslu, zdravlju, porodici i parama

Treće, ljubav vam može doći dok se uključujete u neke dobrotvorne aktivnosti ili dobrovoljno radite iz razloga u koje čvrsto verujete. Četvrto, vaša intuicija je obučena i istrenirana kroz socijalna pitanja kao i ona finansijske prirode. Videćete da intuicija nije samo prečica do bogatstva, već i do ljubavi. Peto, duhovna kompatibilnost postaje jednako važna kao i sve ostale kompatibilnosti koje ljubavnici traže između sebe. Ako to nedostaje veza je osuđena na propast i verovatno vas neće ni zanimati. Dobićete mnogo ljubavnih smernica i saveta iz vaših snova i preko vidovnjaka, astrologa ili gurua.

Kada Jupiter, gospodar 12. kuće pređe jedno područje života, on uvek donosi neku vrstu otkrovenja. Sada otkrivenje ima i pozitivne i negativne posledice. Pokazuje šta je bezlično, pokazuje ono što je dobro i ono što je loše. U jednom smislu je nemilosrdan. Stoga mogu se očekivati neka buđenja u ljubavi kao i u vašem prosuđivanju drugih ljudi. Dobra stvar je kad vidite ono što je loše, tada ćete biti u poziciji da to ispravite ili da sebe zaštitite. Ova 2020. godina biće godina društvenog otkrivenja.

conopljanews.net

loading...