LJUBAVNI HOROSKOP VODOLIJA 2020
LJUBAVNI HOROSKOP VODOLIJA 2020

LJUBAVNI HOROSKOP VODOLIJA 2020: Vodolije, zvezde i ljubav! Kao i svake godine i sada vam astrologija preko zvezda daje prognozu za nastupajuću godinu za sve ono što vas očekuje u ljubavi.

Pogledajte šta zvezde predviđaju Vodolijama u ljubavi i šta vam savetuju za 2020. godinu. Kako zvezde opisuju vašu ljubav ove godine i šta je to šta je najbitnije kod Vodolija kada je ljubav u pitanju…

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Vodolije koje su same mogu biti posebno prepredeni i lukavi oko 3. aprila. Treba da osigurate neki rezervni plan u slučaju da se vaše romantične mahinacije raspadnu. Takođe, zapamtite da zajednički smeh leči na kraju sve emocionalne povrede.

reklame

Partneri mogu biti uznemireni zbog nečega oko 19. aprila, kad bi trebalo da sačuvaju smirenost. Pronađite rešenje problema i izbegavajte neki ogorčeni kompromis. Treća nedelja maja 2020. donosi obilje zbunjujućih spletki, u kojima će uživati Vodolije koje nisu u vezi, dok će parovi biti uhvaćeni nespremni za ovo. Juli 2020. godine će zateći Vodolije u njihovom sopstvenom otkačenom svetu, osećajući se malo udaljenim od svojih najmilijih.

Zamolite vaše bližnje da poštuju vašu nezavisnost za sada. To će vam omogućiti da budete velikodušniji kad njima bude trebala vaša podrška. Vaša tvrdoglavost i upornost dolazi do izražaja oko 5. avgusta, ali nemojte se predavati porivu.

Nove delikatne veze trebaju negovanje, a ne zahteve i ultimatume. Lagano idite do srca drugih, posebno oko 13. augusta. Usredsredite se na poštovanje partnera umesto da ga šarmirate. Tako ćete septembar početi nežno i srdačno.

Energije su vam konačno u ravnoteži oko 23. septembra i donose neometano funkcionisanje sistema, što vam omogućava da se fokusirate na partnera ili na potragu za vašim partnerom iz snova. Parovi mogu očekivati dublju posvećenost oko 13. novembra, a samci se mogu boriti sa intelektualnim dilemama i trebalo bi da bliže privučete svoje prijatelje, komfornije ćete se osećati.

Vaš ljubavni život je nestabilan dugi niz godina. Opet je to jednostavno razumeti. Jer, dok se menjate, a vi se stalno i dramatično menjate, menjaju se i vaše naklonosti. Partneri koji su vas privukli na neki način, ne privlače vas na neki drugi.

Ovo je teško za vas i za vašeg ljubavnog partnera. Jedan minut ste strastveni u ljubavi i zalažete se za večnu vernost, a sledeći minutu sledi odbijanje, bes i odvratnost. Teško je da vaš voljeni napravi bilo kakav dugoročni plan kada su takve okolnosti, a teško je i vama.

LJUBAVNI HOROSKOP VODOLIJA 2020: Istina je da je čak teško napraviti i neke kratkoročne planove. Čak i vikend može a i ne mora da se dogodi. Običan izlazak u park može biti velika sapunica. Dakle, ovo nije godina za brak ili neku dugoročnu obavezu. Ovo je godina za kratkotrajne ljubavne afere koji odgovaraju vašoj ćudi u datom trenutku.

NE PROPUSTITE: Godišnji horoskop za 2020. godinu: Sve detaljno o ljubavi, poslu, zdravlju, porodici i parama

To su stvari koje zvezde vide da će se događati ove godine. Prilika će biti u izobilju. U njima je sreća i malo lične posvećenosti. Možete imati ljubav i intimu i biti potpuno slobodni. Raj za Vodolije. Vaša najveća lična potreba ove godine je sloboda i eksperimentisanje. Čak i oni od vas koji ste stariji i verovatno staložniji osećate se ovako. Godine nemaju ništa sa tim.

LJUBAVNI HOROSKOP VODOLIJA 2020: Vaš društveni život će se morati oblikovati po ovome. Idealna ozbiljna veza ove godine bila bi sa nekim ko ima iste potrebe kao i vi i ko je spreman vam dati slobodu, kao i uzeti je. Ovo je velika mogućnost.

Ove godine ćete se mnogo družiti i prisustvovati žurkama i sedeljkama i imati mnogo zabave. Izgledaćete bolje nego ranije i privlačićete druge u velikom broju. Ali, vi još niste sigurni šta želite i skloni ste privlačiti ljude koji su upravo takvi kao i vi.

conopljanews.net

loading...