muškarci više cene

Ponekad u negativnom, ponekad u pozitivnom, ali to je univerzalni kod. Muškarci uvek misle kako znaju šta znači luda, a u rečniku možete da pronađete gomilu definicija. Ona koja se ističe prva je “mentalno poremećena”, što je očigledno ono što oni ne misle kada kažu luda, tvrde muškarci. Evo kojih su šest tipova “ludih” žena prema muškarcima.

Ima svoje mišljenje i nije je strah da kaže ono što misli

Zvuči kao da reč koja je potrebna nije uopšte “luda”. Više zvuči kao “samodovoljna”. Možda su mislili nezavisna i samouverena, pa čak i tvrdoglava.

reklame

Zašto tele blene u šarena vrata, miš beli sreću deli, a letva je pijana? - Narodne izreke i njihova značenja

 

Nikad nije zadovoljna

Bez obzira šta se dešava, ona nikada nije zadovoljna. On se trudi da uradi sve što ona želi, da ima razumevanja, čak i da je stavlja ispred sebe, ali to nikada nije dovoljno. Verovatno ne treba da bude sa takvom ženom, ali ona nije zbog toga luda.

PRESELA IM NEVINOST: Čuvali se za brak, pa doživeli katastrofu

 

Seksualna je i avanturista

Nova 2016. je uveliko počela, da li se i dalje stvarno stidite žene koja izražava svoju seksualnost (pod uslovom da nije varijacija stralete)? Dvostruki standardi i dalje vladaju svetom, jer je muškarcima dozvoljeno da menjaju žene na dnevnom nivou ali ženi nije dozvoljeno da spava sa kim god ona hoće. Za početak, one su bolje u krevetu, jer praksa čini čudo od talenta.

Muškarci ne mogu da odole

 

…nastavak na sledećoj strani…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.