Makara (15.1-13.2)

Izbegavajte rasprave sa članovima porodice. Sredina godine donosi pozitivna dešavanja na ovom polju. Kad je reč o poslu, prva polovina godine vam neće biti nakolonjena, ali će se i na ovom polju situacija povoljno rešiti u drugoj polovini 2016. Mogu vas mučiti iznenadni troškovi i dugovanja. Buditi oprezni u finansijskim odlukama. Dobri odnosi sa autoritetima i kolegama doneće uspeh u obrazovanju. Sredina godine doneće kraj ljubavnim mukama. Dočekaće vas strasni susreti i romantika. Stres može da izazove umor, a mogu se javiti i stomačni problemi.

HOROSKOP Koji znak ostaje u braku po svaku cenu a kojem se razvod cini kao jedino resenje

Kumbha (14.2-14.3)

reklame

Dočekaće vas sreća i zadovoljstvo u porodici, kao i prilika da putujete sa najbližima. Velike promene na poslu ojačaće vaše samopouzdanje i kreativnost. Popraviće se i vaša situacija na polju finansija. Imaćete povoljne prilike da ostvarite ciljeve vezane za obrazovanje. Oni koji se bave naučnim istraživanjem, mogu da očekuju uspeh. Oni koji su sami mogu da upoznaju ljubav svog života. Ljubavna sreća pratiće i one u vezi. Dobro zdravlje u drugoj polovini godini može da naruši stres.

Meena (15.3-14.4)

Sreću u porodici može da naruši vaša zabrinutost i strepnja, koje ćete se sredinom godine osloboditi. Ako želite da započete novi posao, ovaj period godine biće najbolji za to. Imaćete stabilne finansijske prihode. Biće ovo sjajna godina da ostvarite planove na polju obrazovanja. Početak godine može da donse ljubavne probleme. Ali će ostatak 2016. popraviti situaciju. Mogu vas mučiti problemi sa stomakom i varenjem. Previše poslovnih obaveza mogu da se negativno odraze na vaše zdravlje.

J.M. / zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.