Kataka (17.7-17.8)

Iako će odnose sa pojedinim članovima porodice pratiti male neprilike, porodična situacija biće bolja nego prethodne godine. Jupiter će doneti pozitivna poslovna dešavanja, a na polju finansija moraćete da donesete neke važne odluke, predstoje vam veliak ulaganja. Oprezno odlučujte. Na planu obrazovanja najviše supeha će imati oni koji se bave ekonomijom. Mnogo ljubavi i romantičnih događaja pratiće vas u 2016. Najviše zdravstvenih problema imaće hronični bolesnici.

Koliko horoskopski znaci umeju da čuvaju tajne

Simha (18.8-17.9)

reklame

Početkom godine sačekaće vas sjajna atmosfera u porodici. Ljubaznost i razumevanje mogu da spreče da se ta atmosfera naruši. Na poslu možete da doživite određena razočaranja. Ne reagujte implusivno, isplatiće vam se na kraju vrednoća i posvečenost. Biće ovo povoljna godina za finansije, a uspećete i da uštedite izvesnu sumu novca. Bićete koncentrisani na obrazovanje, pa uspeh neće izostati. Ove godine bićete i otvoreniji na polju ljubavi. Važno je samo da najviše slušate sebe, svoju intuciju. Obratite pažnju na ishranu, moguću si porblemi sa stomakom i ekstremitetima.

Kanya (18.9-17.10)

Bićete zabrinuti zbog nepovoljne situacije u porodici. Važno je da ne reagujete implusivno, jer će sredina godine doneti pozitivan zaokret. Početkom 2016. možete da se suočite sa nerazumevanjem kolega. To će trajati do juna, kad će se situacije promeniti na bolje. Sklonost ka ekstravaganciji može doneti finansijske izdatke. Tranzit Jupitera kroz polje finansija u drugoj polovini godine povoljno će se odraziti na vaš budžet. Samopouzdanje će biti vaš najveći saveznik na polju obrazovanja. Sa partnerom ćete se dobro slagati. Oni koji su sami imaće prilike za novi ljubavni početak. Određene zdarvstvene probleme mogu da izazovu vaš temperament i loše navike u ishrani.

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.