kineski godišnji horoskop za 2016
kineski godišnji horoskop za 2016

Kakva će biti 2016. godina, šta će nam doneti? Odgovore na ova pitanja daje i indijski horoskop. Sledi još jedan ugao i nove prognoze za 12 znakova, piše zena.blic.rs.

Mesha (15.4-15.5)

Rođeni u ovom znaku uživaće ove godine u harmoničnom porodičnom životu. Moguća su kratkotrajna razdvajanja od nekih članova porodice. Mlađi i stariji članovi tražiće vašu podršku tokom cele 2016. Na poslovnom planu prva polovina godina biće vam veoma naklonjena. Određene prepreke pojaviće se u drugoj polovini, ali će sam kraj godine doneti uspeh. Povoljne će biti i finansije, posebno onima koji se bave prodajom nekretnina ili turizmom. Ista situacija će biti i na polju obrazovanja, gde će decembar doneti pozitivnu završnicu. I sreća u ljubavi će prati ovaj znak. Kad je reč o zdravlju, mogu se javiti problemi sa anksioznošću. Preporučuju se umerena ishrana i vežbanje.

HOROSKOP: Evo kako da smuvaš bilo koji znak Zodijaka. Možeš osvojiti bilo koga ako znaš ovu mudrost!

Rishabha (16.5-16.6)

Porodičnu idilu mogu da ugroze negativni donosi sa pojedinim članovima porodice, a uzrok može da bude vaš egoizam. Očekujte pozitivne promene na poslu i dobre odnose sa autoritetima. Dobra poslovna situacija pozitivno će se odraziti na vaše finansije. Može da se dogodi neočekivani izdatak zbog nepovoljne zdravstvene situacije jednog člana porodice. Uspeh neće mimoići polje obrazovanja, a posebno će biti naklonjen onima koji studiraju u inostranstvu. Saturn može da izazove male ljubavne probleme, posle šestog meseca sreća se preći na vašu stranu. Sa druge strane, vaša zdravstvena situacija biće dobra. Opreznost se preporučuje srčanim bolesnicama. Savetuje se i oprez na putovanjima.

Mithuna (17.6-16.7)

reklame

Previše poslovnih obaveza oduzimaće vam vreme za porodična druženja. Ipak, biće dovoljno vremena da sakupite snagu i eneregiju koje vam najviše daje porodica. Nova godina doneće vam dobre odnose sa kolegama. Na poslu jedno će problematična biti sredina godine. Ne ustručavajte se da za buduće poslovne projekte potražite savet starijih. Tokom 2016. ostvarićete veće finansijske dobitke od onih iz 2015. Dobra pozicija Jupitera doneće pozitivne pomake u obrazovanju. Kad je u pitanju ljubav, onima koji su sami ova godina može da donese veliku ljubav. Zauzeti mogu da dožive raskid sa partnerom, ali će on biti kratotrajan. Mogući su stomačni problemi.

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.