Tula (18.10-16.11)

Uživaćete u dobrim porodičnim odnosima. Imaćete priliku da poboljšate svoje profesionalno umeće. Ako želite da promeniti posao, 2016. je vreme za to. Predstoji vam dosta putovanja. Rešite se dugova koji su vas mučili duže vreme. Pozitivna dešavanja ispuniće polje obrazovanja, a posebno će pratiti one koji studiraju tehničke nauke. Idiličnu situaciju u ljubavi mogu da poremete zdravsteni problemi partnera. Nepovoljne zdravstvene prilike možete da sprečite redovnim kontrolama i zdravom ishranom.

horoskop

Vrischikha (17.11-16.12)

reklame

Porodične odnose mogu da poremete problemi sa novcem. Savetuje vas se da ne gubite iz vida važnije stvari. Na poslu izbegavajte krupne planove, ciljeve ostvarujte korak po korak. One koji su upuštaju u neku vrstu poslovnih partnerstava predstoji uspeh. One novčane probleme mogu se rešiti tokom prvih šest meseci, kad je situacija na polju finansija najpovoljnija. Može doći i do iznenadnih dobitaka. Većina pripadnika ovog znaka pobediće sve izazove na planu obrazovanja. Druga polovina godine doneće kraj ljubavnim problemima, koje može da izazove nerazumevanje sa partnerom. Preterana zabrinutost, koju umete da krijete do drugih, može da izazove anksioznost. Oprez se preporučuje hroničnim bolesnicima.

Dhanus (17.12-14.1)

U porodici ćete pronalaziti inspiraciju za mnoge stvari, kao i veliku podršku. Možete da očekujete proširenje porodice. I dok će vas putovanja čekati na svakom koraku, opreznost vam se savetuje kod pravljenja velikih poslovnih promena. Na polju finansija, svi oni načini koji su vam do sad bili nedostupni, naći će vam se na dohvat ruke. Kad je reč o obrazovanju, ovo će btii godina onih koji studiraju filozofiju ili jezike. Imaćete priliku da postanete još bliskiji sa partnerom. A pružiće vam se i šansa za brojna romantična putovanja. Ljubavni idilu možete da porišite sredinom godine zbog pružanja pažnje nekim drugim interesovanjima. Budite oprezni u to vreme. Prepopručuje vam se zdrava ishrana i vežbanje. Joga može da bude dobar izbor.

 

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.