VAGA

Sada ste teški i Bogu i narodu zbog svoje neodlučnosti; plašite se da ne uvredite svoju senku, a kamoli drugog čoveka. Imamo dobru vest za vas -bićete prvi direktor intergalaktičke korporacije na Marsu čija će primarna delatnost biti izgradnja deluks apartmana diljem galaksije. Međutim, kao svaki kapitalistički gonič robova i vi ćete tlačiti male Neptunce i Jupiterce jer će vam samo profit biti u glavi. Oni će za minimalac raditi kod vas na crno i  žaliće se Međugalaktičkom sudu pravde na nehumane uslove rada ali zahvaljujući vašim poznanstvima sa uticajnim ljudima ti slučajevi će biti zataškani. Grešna vam duša! Ko zna kako ćete zbog ovog da ispaštate u onom tamo životu …

ŠKORPIJA

Dok ste u ovom životu rođeni lider, strastveni i izuzetno senzualni, u sledećoj inkarnaciji ćete se pojaviti kao prilično povučena osoba u kojoj, na prvi pogled, nema puno života. Imaćete utisak da ste rođeni u pogrešnom vremenu jer će vam sve što se dešava oko vas biti suviše brzo i intenzivno. Živećete samotnjački, ali ne zato što ne volite ljude, već zato što se najprijatnije osećate sa samim sobom. Zbog nerazumevanja vaše okoline odselićete se na Pluton, vašu sadašnju vladajuću planetu, gde ćete malobrojne Plutonce podučavati potpuno zaboravljenoj umetnosti slikanja na svili. Pored svog rada, razvićete divno nežno prijateljstvo sa jednim Plutoncem tako da ne treba da brinete da ćete ostati sami.

STRELAC 

reklame

Vatreni Strelac sada nema dlake na jeziku, izuzetno je kreativan ali ne dozvoljava da iko sputava njegovu slobodu, a deo svojih osobina zadržaćete i u narednom životu. Vaša potreba da drugima govorite samo istinu u lice skupo će vas koštati jer će vas Zemljani prognati na Jupiter. Međutim, vi ćete se na toj planeti lepo snaći jer ćete razviti potpuno novu granu estetske hirurgije- Jupitercima ćete podariti izgled Zemljana tako da niko neće moći da uoči razliku. Na ovaj način ćete se osvetiti onima koji su vas oterali, jer će mnogi Jupiterci početi da se bave špijunažom na najvišem nivou, nesmetano se infiltrirajući među obične ljude. Na Zemlju se nikada nećete vratiti, ali ćete zato proživeti jedan krajnje uzbudljiv život na najvećoj od svih planeta.

robot-376758_640

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.