vaginalna manipulacija

Skrećemo pažnju na stvari koje bi svaka od nas trebalo da uradi nakon što se akcija završi…

Nije samo važno kako će proteći seksualni čin, već i ono što sledi nakon njega! Pogrešna rečenica ili postupak nakon dobre avanture među čaršavima može naneti veću štetu nego što ste i mogle da zamislite. Opustite se i pročitajte šta je poželjno raditi nakon što završite sa seksom.

VAGINA: Sve što treba da znate o svojoj mačkici Da li se vagina povećava od mnogo seksa?

Idite u WC, ali samo ako STVARNO imate potrebu za mokrenjem

reklame

Sigurno ste čuli da odlazak u toalet odmah nakon seksa može pomoći u sprečavanju urinarnih infekcija, jer mokraća uklanja bakteriju ešerihiju koli koja je možda tokom seksa krenula u vašu mokraćnu cev. Po mišljenju lekara, ovo je mit jer ne postoje studije koje su to dokazale. Prema tome, ako nemate potrebu za mokrenjem odmah nakon odnosa, ne trčite u kupatilo jer čekanje od dvadesetak minuta ili duže neće povećati rizik od urinarnih infekcija. Umesto toga, ostanite u krevetu i pratite sledeći savet.

Vratite film i podsetite se šta se upravo desilo, u sebi… a onda naglas

Proživite u svojoj glavi događaje koji su se u pravo desili od početka do kraja. Ako je seks bio dobar, pokušajte da se prisetite šta je to što ga je učinilo takvim, a onda recite partneru koji pokreti su vam se dopali. To je najbolji trenutak da razgovarate o tome kad su utisci još sveži, ali ako doživljaj seksa i nije bio najbolji, bolje je da o tome razgovarate kasnije. Još jedna stvar koja će poboljšati vaš seksualni život je apsolutno razmena nežnosti i maženje nakon seksa, a studije su pokazale da parovi koji to praktikuju imaju kvalitetniju vezu i više uživaju u seksu.

vagina

Zabeležite koji osećaj bola vam prija, a koji ne

Ponekad osećamo bol tokom seksa, a dve najčešće neprijatnosti prouzrokovane su ili suvoćom vagine ili dublji osećaj koji može biti prouzrokovan konstipacijom ili grčem mišića. Razlog može biti i ako partner „udari“ u jedan od jajnika koji su posebno uvećani tokom ovulacije. Ipak, bol prilikom svakog seksualnog odnosa nije normalna pojava, pogotovo ako osećaj bola traje nekoliko sati i u tom slučaju najbolje je da porazgovarate sa lekarem jer to može biti znak ozbiljnijih problema poput cista na jajnicima, fibroida i jako retko raka.

Izvor: zena.blic.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.