HOROSKOP: Znak u kojem ste rođeni određuje šta ćete biti u sledećem životu

0
3117

RAK

A šta će biti sa velikim emotivcima kojima su porodica i ljubav na prvom mestu? U narednom životu ćete definitivno shvatiti da je više štete nego koristi od prevelike količine osećanja pa ćete postati opasni kalkulant kojem su pare smisao života. Do velikog bogatstva ćete doći tako što ćete decenije posvetiti nauci, a zatim sva svoja znanja primeniti na stvaranje nove rase. Baš vama će sinuti ideja da od Zemljana i ostalih vanzemaljaca napravite jednu veliku porodicu, iako za stvaranje sopstvene nećete imati vremena. Iako ćete naići na velike kritike, vaš mukotrpni rad će uroditi plodom, a samim tim doći će i veliko bogatstvo. Nema veze što neće imati ko da vas nasledi, jer će vas čovečanstvo upamtiti za sva vremena.

LAV

Sve što sada želite je da budete glavni, najbolji, najlepši, najpametniji i da svi to znaju i samo u vas gledaju. Sva sreća što ćete ovo što sad pročitate zaboraviti kad se ponovo rodite jer, ne postoji lep način da vam ovo saopštimo, bićete potpuno neprimetni. Bićete toliko stidljivi da ćete se zacrveneti čim vam se neko obrati, najveća će vam želja biti da budete nevidljivi. Vaši bližnji će biti zabrinuti da ćete ostati usedelica, ali srećom će jedan Neptunac po ugledu na svoje praprapretke sa Pešterske visoravni doći na Zemlju da traži sebi mladu. Život će vam proći u rađanju dece i kućnim poslovima, karijera vam neće biti ni na kraj pameti.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 26. jul 2019. Bik da se čuva povreda, Ovan nije spreman za novu vezu, Blizanci zauzeti poslom, Devica spremna za novu ljubav, Škorpija je srećna

DEVICA

Kako će moralni čistunac, veliki kritizer i zakeralo koji veruje da sve najbolje zna i drugima soli pamet proći u narednom životu? Rodićete se kao miks Kazanove i Markiza de Sada, ceo život će vam proći u bahanalijama jer ćete biti prosto neodoljivi kako za ljude, tako i za vanzemaljce. Imaćete povremene deža vue, kada će vam kroz um prolaziti slika osobe iz prošlosti koja vam govori kako je skaredno i neoprostivo to što činite. Naravno, to ćete biti vi iz sadašnjice koji želite da verziji sebe bez ikakvih inhibicija skrenete pažnju na sraman život kojim živi. Ipak, te vizije uspeće da suzbije veća količina narkotika sa Merkura.


horoskop


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.