JARAC

Dok se u ovom životu silno trudite da imate podjednako uspešan porodični život i neverovatnu karijeru, u narednom će situacija će biti prilično drugačija. Smatraćete da treba da imate decu samo zato da biste produžili vrstu pa će ih odgajati roboti a vi ćete celokupan život posvetiti svojoj neprofitnoj organizaciji. Iako će vam svi govoriti da je vaša misija isto ko da iz suve drenovine krene voda, vi ćete na sve načine pokušavati da poboljšate uslove života na Uranu  Nećete želeti da ih slušate nego ćete se voditi isključivo svojom vizijom. Tek pred kraj života shvatićete na šta ste ga protraćili i poželećete da i to malo vremena što je ostalo provedete sa svojom decom. Dokusuriće vas činjenica da obožavaju svoje hranitelje robote a da ih vi uopšte ne zanimate.

 

VODOLIJA

reklame

Sada vam je najbitnija vaša sloboda, svesni ste da se ne uklapate u mnoge kalupe zbog svog slobodoumlja i da ste duhom često u nekim višim sferama. U budućnosti vaša jedina želja će biti da se što pre udate, i to bogato. Ljubav dođe i prođe, ali od nečeg mora da se živi! Zato ćete za svog prvog muža pobeći u 16. godini, na veliko zgražavanje vaših roditelja kojima postariji bogati biznismen nikako neće biti po volji. Ispostaviće se da je u vašoj porodičnoj istoriji sa majčine strane u dalekoj prošlosti bilo sličnih slučajeva. Do 29. godine ćete se udati još triput i zahvaljujući sajber surogat majci imaćete 12 potomaka. Nećete se baviti nijednim određenim poslom, bićete nešto kao starleta 22. veka ali ćete živeti više nego lepo zahvaljujući enormno visokim alimentacijama koje daju vaši brojni bivši muževi.

RIBE 

Miroljubiva i osetljiva Riba koja je u stanju da isplače okean suza jer je boli nepravda delimično će zadržati neke svoje osobine i u dalekoj budućnosti. Pošto će u tom dobu na Zemlji vladati relativni mir jer je na ovoj planeti poharano sve što je moglo da se pohara, alavi kapitalisti će preći na eksploataciju drugih planeta. Kada vidite kako se nečovečno ponašaju prema vanzemaljcima i izrabljuju ih, osnovaćete paravojnu formaciju sa plemenitim ciljem – da odbranite ugrožene vrste u galaksiji. Postaćete prava sajber ratnica koja će nailaziti na mnoge prepreke i podmetanja ali će vam Merkurci, Marsovci i Saturnci do te mere biti zahvalni da će u svakom njihovoj naseobini postojati vaš spomenik u prirodnoj veličini.

 

superhero-534120_640

Maja Čanović/besnopile.rs

 

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.