VODOLIJA

SREĆA- IZNENADNA SREĆA- NEPRILIKA

Ljubav

reklame

Zauzete Vodolije neka pametno iskoriste energiju koju im nudi ovaj mesec. Umesto da se trošite na povremene burne rasprave sa voljenom osobom, radije ovo okrenite u korist vaše veze – imate sada dovoljno I volje I sposobnosti da napravite velike, pozitivne promene I unesete dah živosti I strasti. Ukoliko ste slobodni, osećate se odlično, bolje nego u nekom dužem vremenskom periodu. Ovaj period iskoristite prvenstveno za dobar provod I uživanje u svim životnim zadovoljstvima, jer vam se to I pruža. Ne razmišljajte o tome da li će nešto trajati ili ne – prepustite se I maksimalno iskoristite jul!

Posao

Iako se poslovno ovaj mesec prikazuje kao finansijski vrlo zadovoljavajuć I sa novim poslovnim šansama koje vam se otvaraju, ipak to ne znači da će biti lagan. Naprotiv – stoji vam izuzetno jak tempo obaveza, mnogo posla, mnogo promena I sređivanja situacija u hodu. Takođe, odnos sa onima sa kojima radite povremeno će prštati od nervoze – gledajte da rasprave sa kolegama smirujete, a ne potpirujete !

Zdravlje

Što više boravka na svežem vazduhu I pravilne ishrane. Takođe – ne ulažite svoju energiju samo u obaveze, već I u poboljšanje svojih životnih navika.

RIBE

IZNENADNA SREĆA- KUĆA- LJUBAVNIK

Ljubav

Red mira, red nemira u vašim vezama I brakovima. U jednom trenutku je vaš odnos statičan, distanciran….već u sledećem sve puca I od strasti I od živosti….ali I od sukoba I rasprava. Smirićete se oboje, tamo negde tokom treće dekade kada će u vašem odnosu preovladati dobra energija I želja da se emocije ipak nađu na prvom mestu….Slobodne Ribe ulaze u jul u prilično teškom raspoloženju – usamljenost vas pritiska, nezadovoljni ste. Od ulaska u drugu dekadu meseca vaš status se može promeniti jer vam se od tada otvara period neočekivanih dešavanja I ulaska novih osoba u vaš život.

Posao

Obaveze, obaveze, svaki dan jedno te isto. Isti ljudi, ista dešavanja a ne vidite nikakve naznake pozitivnih promena. Polako, i one će doći na dnevni red, ali tamo negde od polovine jula. Odnos sa kolegama neće baš biti sjajan I uglavnom će vam donositi nerviranje, ali ćete se truditi da posao ne trpi zbog toga. Po pitanju finansija očekuje vas mesec sa usponima I padovima. Stabilizacija dolazi krajem jula.

Zdravlje

Kako god okrenuli – od sebe pobeći ne možete. Dosta toga vas opterećuje I donosi vam stres, a vi kao da se ni ne trudite da ovo regulišete. Kod starijih – hormonske tegobe, meteoropatske reakcije.

loading...