VAGA

NESREĆA- GUBITAK- NEPRILIKA

Ljubav

reklame

U emotivnim vezama I brakovima – vrlo šareno I promenljivo tokom jula. Čas će strasti biti na vrhuncu, čas će vas obuzimati sumnje I ljubomore, čas će rasprave I tenzija biti prisutne. Kao da ne možete da ove dane provedete u miru I spokoju. Veliki usponi I padovi su svakako evidentni, a vaše je da pokušate da ovih prvih bude više. Ukoliko ste slobodni, sigurno je da vam neće biti dosadno. Makar dve osobe bi trebale da se vrte oko vas, pokušavajući da vas osvoje. I vi ćete biti pod jakim strastima, vodićete se hemijom pa je sigurno da će morati da “padne” I po koja letnja avantura. Prava, stabilna ljubav – ne.

Posao

Neuobičajeno aktivan I mnoštvom poslova ispunjen mesec je pred vama. Ukoliko ste se nadali da ćete se malo odmoriti I rasteretiti – taj film gledati nećete. Akcija kreće već u prvim danima jula I tempo se neće smanjiti sve do kraja ovog perioda. Biće aktuelne velike promene, reorganizacija na poslu, ali će biti aktuelna I konkurencija I povremeno napeti odnosi sa kolegama. Novac – čas dolazi, čas odlazi.

Zdravlje

Pa, sigurno je da će vas ovaj mesec u potpunosti “iscediti”. Trudite se da « punite baterije » – da se više odmarate, hranite zdravo, bavite rekreacijom.

ŠKORPIJA

KUĆA-DETE- LJUBAVNICA

Ljubav

Samo je prva dekada jula pomalo čudna – u emotivnim vezama i brakovima kod Škorpija može se manifestovati kroz neku hladnoću ili distanciranost između partnera. No, to se brzo prevazilazi, jer je evidentno da je ostatak meseca izuzetno povoljan za zajedništvo, za jačanje emocija, a kod nekih – I za prinove, možda I po koji razlog za slavlje. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka – ka vama hrli nova emocija. Nova ljubav koja bi mogla da bude “ona prava”. Čekajte na nju od početka druge dekade meseca, jer ovo je nešto što ima sudbinske elemente I što će vas dugo pratiti u životu…

Posao

U poslu – mnogo truda, ali zato I dosta dobrih rezultata, pogotovo po pitanju finansija što je vama trenutno najbitnije. Bićete vrlo fokusirani na posao I obaveze, ali u prvoj dekadi jula nećete uspevati da sve postignete na vreme. U tim danima očekujte pojačano iscrpljivanje, možda čak I “nošenje” posla kući. Ostatak meseca je dobar za poslovne saradnje, za nove projekte…I naravno – za zaradu.

Zdravlje

Starije Škorpije mogu patiti od hroničnih tegoba u prvoj dekadi jula. Ostatak perioda donosi pozitivniju energiju I sigurno je da ćete ose osećati dobro.

loading...