STRELAC

LJUBOMORA- NADA- VENČANJE

Ljubav

reklame

Negativna energija I loša osećanja provlačiće se kroz odnos sa partnerom tokom prve dekade meseca. Potrudite se da u ovom periodu prevaziđete nesuglasice I više se okrenete jedno drugom. Ostatak meseca je povoljniji, pogotovo ako idete na letovanje, gde ćete moći oboje da se opustite I zaboravite na probleme. Slobodni Strelčevi neka preskoče prvu polovinu meseca, osim ako žele avanturu I neke neobavezne odnose. Tek drugi deo jula, tačnije treća dekada – može doneti ozbiljnu emotivnu priču I ulazak u skladnu vezu. Ovo može biti osoba koju upoznajete preko posla ili na godišnjem odmoru.

Posao

Nećete baš biti zadovoljni dešavanjima u poslovnom segmentu tokom prvog dela jula. Mali pomaci, a problema I nesigurnosti mnogo. Sredinom meseca otvara vam se mogućnost saradnje sa stranom firmom ili odlazak na put u inostranstvo koji bi mogao pokrenuti dešavanja. Strelčevi bi pred kraj meseca trebali da ostvare jedan značajan poslovni projekat. Po pitanju finansija – polako poboljšanje.

Zdravlje

Starijima bi promenljivo vreme moglo prilično smetati. Naglašene tegobe sa krvnim sudovima. Mlađi – urinarni trakt, alergije, potreba za rekreacijom.

JARAC

NEISKRENOST- KUĆA- UDOVICA

Ljubav

Bilo bi dobro da tokom jula poradite na odnosu sa voljenom osobom…Ukoliko, naravno – imate nameru da ostanete zajedno. U vašu vezu se uvukla neka distanca, ne trudite se jedno oko drugog…a moguće je da I iskrenost I poverenje baš I nisu na nekom nivou….Pokušajte da ponovo probudite zaspale emocije I strast – preokrenite situaciju na bolje, dok još to možete….Ukoliko ste slobodni, dve opcije se najviše ističu – prva je jak kontakt sa nekim iz prošlosti, a druga – veza sa osobom sa kojom imate razliku u godinama. Itekako je moguće da neka od ove dve opcije bude sa zauzetom osobom.

Posao

Nesigurnost se uvlači u vas početkom jula. Ipak, koliko god bili zabrinuti, nemate pravog razloga za strah. Vaše su pozicije sigurne, iako niste baš zadovoljni njima. Na žalost, ne vide se neke značajne promene, tako da u tom smislu jul neće doneti poboljšanja. Doneće vam mnogo obaveza, onih svakodnevnih, dosadnih, koje već obavljate I znate napamet. Po pitanju finansija – ako ništa drugo, stabilni ste.

Zdravlje

Starijima – urinarni trakt, kičma, hormoni, aktiviranje hroničnih tegoba. Što se mlađih Jarčeva tiče – nesanica, stres, meteoropatske reakcije.

loading...