LAV

LJUBAVNICA- VENČANJE- BOLEST

Ljubav

reklame

Izgleda da u emotivnim vezama I brakovima tokom jula ne bi trebalo da bude nekih posebnih problema. Uglavnom standardno – red lepog, red manje lepog….. Osim ako ste jedan od onih Lavova koji povremeno voli da švrljne sa strane. Ako je to slučaj – vodite računa I to dobro, jer prisustvo “treće osobe” može debelo da ugrozi odnos sa partnerom. Slobodnima je ceo mesec više nego pogodan za ljubavisanje I uživanciju. Da li hoćete nešto ozbiljno ili želite samo avanturu – to je već na vama. Okolnosti će se pobrinuti da vam izađu u susret I ispune želje. Vaše je samo da uživate.

Posao

Pa, izgleda mi da ćete dosta dobro proći I u poslovnom segmentu tokom ovog meseca. Vaše su pozicije vrlo stabilne, a neki od vas će tokom druge dekade jula uspeti I da ih dodatno ojačaju. U tom periodu vam stoje I nove saradnje, I to dosta isplative, a ukoliko ste nezaposleni – baš ovi dani mogu vam doneti dobar posao sa solidnom zaradom. U finansijama ćete imati sreće – novac dolazi iz više izvora.

Zdravlje

Bili stariji ili mlađi pripadnik ovog znaka – potrebno vam je više kretanja, fizičkih aktivnosti. Starijima je treća dekada jula malo problematična. Tegobe vezane za kičmu, hormone, urinarni trakt.

DEVICA

MISAO- SMRT- NEPRIJATELJ

Ljubav

Kod zauzetih Devica – odnos sa partnerom je na vrlo klimavim nožicama tokom većeg dela jula. I vi I partner ćete morati da naučite da povremeno prećutite neke primedbe I da više radite na kompromisnim rešenjima. Potrudite se da između vas dvoje ne bude tajni, jer baš one mogu potkopati temelje vaše veze. Ukoliko ste slobodni, ono što je najnaglašenije jeste mogućnost ulaska u emotivnu priču sa osobom sa kojom postoji solidna razlika u godinama. Ovo je za vas karmički mesec, osobe koje vam se pojavljuju doneće vam veliku strast i emociju, ali i bure i oluje u duši.

Posao

Organizujte se koliko možete početkom meseca, jer će vam bistar um I skoncentrisanost itekako biti potrebni. Trudite se da svoje obaveze završavate na vreme, koliko god to bilo u vašoj moći, jer će vam sve ono što “preskočite” ili zanemarite kasnije napraviti problem. Odnos sa saradnicima dosta napet, a postojaće tenzija I sa nadređenima. Po pitanju novca – zahtevan mesec je pred vama.

Zdravlje

Lako se trošite, I mentalno I fizički. Potrebno vam je rasterećenje I ako ovog meseca ne idete na odmor – pronađite ga u većoj fizičkoj aktivnosti.

loading...