BLIZANCI

LJUBOMORA- IZNENADNA SREĆA- NEPRILIKA

Ljubav

reklame

Vi I partner većim delom jula kao rogovi u vreći. Kao da će sve moguće I nemoguće izaći na dnevni red. Mogu ovde pasti I optužbe o neverstvu, ali uglavnom će vam biti dovoljne redovne, dnevne aktivnosti da izazovu raspravu I tenziju u odnosu. Naravno, rešenje je da menjate nešto. Ne morate menjati partnera (mada, ako je to jedina opcija, onda I to dolazi u obzir), ali bi bilo dobro da promenite način komunikacije, stavove….Krenite od sebe sa promenama, pa će se partner pridružiti…valjda. Što se slobodnih tiče, eto vama nekih bura, nekih avantura I uživancije. Prava ljubav, stabilna – neki drugi put..

Posao

Koliko će jul biti uspešan zavisiće umnogome I od vaše sposobnosti da se prilagodite I okolnostima I ljudima koji neće biti baš uvek na vašoj strani. Ako ne želite da ceo mesec budete sa kolegama na “ratnoj nozi” pripremite se da povremeno I popustite. Obaveza koliko god vam duša hoće, kašnjenja, pa i po koje kritike od strane nadređenih, naročito pred kraj meseca. Radićete i naradićete se, za sve pare.

Zdravlje

Sami sebi možete biti neprijatelj tokom jula, jer kao da ni malo nećete voditi računa. Neredovna ishrana, premalo odmora, mnogo nerviranja.

 RAK

OFICIR- UDOVAC- VESELJE

Ljubav

Nešto hladniji odnosi sa partnerom u prvom delu meseca, ali ovo ne mora biti zbog problema u odnosu, već I zbog manjka vremena I zauzetosti obe strane. U drugom delu jula prikazani ste znatno bolje, a moguće je da ćete u tom periodu I otići na zajedničko letovanje jer se vidi opuštenost I jedna dobra I pozitivna atmosfera između vas. Slobodni Rakovi su u prvom delu jula malo okrenuti poslu, malo kontaktima sa nekim bivšim ljubavima – sve u svemu – ništa naročito niti posebno podsticajno. Treća dekada meseca donosi vam bolju energiju, zabavu, više provoda, pa I po koju slatku letnju avanturu.

Posao

Vrlo ozbiljno ćete se baciti na posao tokom prve dve dekade meseca. Ne vidite ništa drugo, samo vas zanimaju rezultati, samo vas interesuje da sve svoje obaveze privedete kraju na vreme. Mnogima od vas će ovaj tempo čak I odgovarati, jer će se osetiti cenjeno I poštovano od strane saradnika I nadređenih. Poslednja dekada jula je rasterećenija, na poslu je opuštena atmosfera. Novac – solidno, manje troškova.

Zdravlje

Kod mlađih dosta dobra energija. Stariji Rakovi bi ipak trebali da obrate pažnju na kičmu, ali i na ostale hronične tegobe.

loading...