VODOLIJA

TUGA – NESREĆA – NEŠTO NOVCA

Ljubav

reklame

Kada su vaše emotivne i bračne relacije u pitanju, Vodolije će često tokom ovog meseca preispitivati same sebe i pitati se – A gde sam tu ja? Naime, niti posebnog mira sa voljenom osobom, niti posebne ljubavi, niti posebnog zadovoljstva. Sve se nekako svelo na rutinu, čak se rutinski i svađate i raspravljate. Često će vam padati na pamet da uletite u neki flert, čisto da biste se osećali bolje, ali i od ovoga neće biti ništa posebno…..Generalno gledano – vi i partner se držite zajedno i neće biti pucanja odnosa, ali neće biti ni naročitog poboljšanja….Usamljeni pripadnici ovog znaka ako hoće zabavu, neobavezne priče i avanturu – e, to im je otvoreno. Ništa drugo nije. Ako želite da se zaljubite, od tog posla ništa. Opterećeni ste prošlošću, niste spremni da svoje srce otvorite i istinski se prepustite.

Posao

Odnosi sa kolegama su “na ivici”. Niti ste vi raspoloženi za priču, niti za ubeđivanja sa drugima – otaljavate svoj posao samo zato što morate i nadate se ili nekom odmoru, ili da će se što pre ova situacija promeniti na bolje. Na žalost, to se neće dogoditi tokom jula, pa se spremite na još jedan mesec koji iz vas izvlači i poslednje atome energije. Mnogo posla, mnogo obaveza, mnogo kontakata sa drugima. Koliko će vam se ovo isplatiti u finansijskom segmentu? Pa realno, ne onoliko koliko očekujete.

Zdravlje

Ni zdravstveni segment nije bajan i ne znam da li vredi više ponavljati vam da morate da menjate nešto što pre. Otarasite se navika koje vas sputavaju i ne čine vam ni malo dobrog. Pokušajte da se pokrenete i promenite situaciju.

Horoskop po ciganskim kartama za jul 2017

RIBE

SUDIJA – UDOVAC – BOLEST

Ljubav

Da se razumemo – jul jeste mesec u kojem svoj emotivni segment možete stabilizovati, ali ni na koji način ne očekujte da će ovo ići baš lagano. Potrebno je da I vi I druga strana nešto promenite, da shvatite da ste jednim delom I sami krivi za postojeće stanje, I da donesete odluke koje su dobre za vašu emotivnu priču. Process promena će biti lagan, povremeno dosta bolan – ali itekako je moguć. Ukoliko ste usamljeni, jednim delom kod vas će se provlačiti i emotivna prošlost. Negde duboko u sebi još uvek ste vezani za staru ljubav, a to vas koči da biste mogli da se prepustite novim ljudima u vašem životu. Ako želite sebi dobro – pokušajte da prekinete veze koje vas samo iscrpljuju – pustite prošlost da živi u prošlosti, a vi se okrenite budućnosti. Ovaj mesec treba shvatiti kao mesec dubokih promena u vama.

Posao

Ribe sada nekako traže utehu baš u poslovnom segmentu. Ne mogu da kažem da ste nešto naročito zadovoljni stanjem, ali polako gurate napred. Sa kolegama i autoritetima, šefovima imaćete distanciran, ali pun poštovanja i odgovornosti odnos. Ne morate da se volite, ali morate da radite zajedno. Vaši planovi se ne odvijaju brzinom koju ste vi zamislili, ali ne možete poreći da neke pomake na bolje već vidite, naročito od treće dekade jula. U finansijskom segmentu bićete stabilni.

Zdravlje

Niste sjajno, ali niste ni loše. Fizičko zdravlje malo klacka samo kod starijih pripadnika znaka – ili se teško oporavljate od neke bolesti, ili nemate dovoljno energije. Psihički – pa onako – imate svoje uspone i padove u melanholiju…

mojastrolog.rs

loading...