STRELAC

NEPRILIKA – GUBITAK – KUĆA

Ljubav

reklame

Zaista mi je žao, dragi moji zauzeti Strelčevi i Strelice – ali izgleda da vas karte „neće“ već mesecima unazad….ne izgleda mi ova kombinacija ni malo obećavajuće kada su vaša emotivna i bračna partnerstva u pitanju. Očigledno je da biste vi i voljena osoba trebali da imate mnogo više strpljenja i razumevanja jedno za drugo, da biste iole krenuli da funkcionišete kako treba. U prevodu – prve dve dekade jula sledi vam krš i lom (ukoliko ne pobegnete na neki odmor od svega), i tek u trećoj dekadi meseca stvari između vas i partnera mogu krenuti da se smiruju. Pa dobro….čekamo onda taj period….Usamljeni pripadnici ovog znaka najviše će biti usmereni na neke neobavezne priče, na kombinacije, na avanturice, na flert. Ako vam se samo ovo nudi sada (a izgleda da je baš tako), onda je na vama odluka – ući u to, ili ne…

Posao

Da ste zadovoljni – niste. Da vam se radi – ne radi vam se (ali morate). Da imate nekih jačih finansijskih koristi trenutno – nemate. Kao što vidite – prilično labavo, prilično nestabilno, a s ove trenutno pozicije ne izgleda vam da će se nešto značajnije pokrenuti u skorijem vremenskom periodu. Na mišiće ćete gurati ove dane koji su pred vama i tek ulaskom u treću dekadu meseca, ući ćete u vreme kada su okolnosti već na vašoj strani. Neki od vas tada mogu započeti nov posao, drugi se stabilizovati donekle.

Zdravlje

Nervozni ste, nenaspavani, skačete za svaku sitnicu. Dobre životne navike gurate negde pod tepih, ail ste zato onim lošim širom otvorili vrata. Da je sve ovo dobro po vas – pa naravno da nije. Potreban vam je odmor i beg od svega.

Horoskop po ciganskim kartama za jul 2017

JARAC

LJUBAV – LJUBOMORA – VESELJE

Ljubav

Odnos sa emotivnim i bračnim partnerom već duže vreme nije stabilan, i sada bi bilo dobro da više pažnje posvetite ovom segmentu, jer možete mnogo toga ispraviti i pokrenuti na bolje. No, problem je što će neki od vas imati mogućnosti za neko flertovanje ili avanturu sa strane, što mogu iskoristiti kao beg od stvarnosti i potrebu da zaborave na svoje probleme. Ljubomora i posesivnost već postoje u vašim vezama, nemojte stvarati dodatne mogućnosti za otvaranje novih „frontova“. Ukoliko ste usamljeni, sada je itekako lako ući u nešto zanimljivo, podsticajno, nešto što će naterati vašu krv da brže kola kroz vene i vaše srce da uzbuđeno kuca. No, bilo bi dobro da razmislite da li je samo strast okidač za ulazak u ovakve odnose, ili tu ima i nešto više od toga. U svakom slučaju – slede vam lepi i uzbudljivi dani.

Posao

Bolje poslovne pozicije za Jarčeve tokom jula meseca. Ne samo da možete više zaraditi nego u prethodnom periodu, već ćete kroz rad biti opušteniji, vedriji, ispunjeniji. Da se razumemo, to ne znači da će se vaši problemi rešiti sami od sebe, već da ste u jednom mnogo podsticajnijem periodu koji vam ipak otvara i šanse za boljitak na postojećim poslovima, ali i mogućnosti za promenu. Nemojte se bojati niti ustručavati da napravite neke iskorake – menjajte sebe i promenićete i okolnosti oko vas…

Zdravlje

Fizički segment nije predstavljen ni malo loše, osim nekih prolaznih prehlada ili manjih problema sa urogenitalnim traktom. Generalno gledano – vaš psihički, mentalni segment je sada više na „udaru“ – izbegavajte maksimalno stres i relaksirajte se češće.

loading...