VAGA

NEŠTO NOVCA – NOVAC – NEPRIJATELJ

Ljubav

reklame

Prosto ćete tokom većeg dela jula sa emotivnim ili bračnim partnerom funkcionisati na tankoj granici između ljubavi i mržnje. Red strasti i uživanja, red problema i rasprava – nikako nećete uspevati da se u potpunosti uskladite i smirite. Umeće partner da vas vrlo nezgodno „ubode“ nekim svojim rečima ili postupcima, ali ne brinem se da ćete mu ostati dužni – naprotiv, itekako ćete istom merom vratiti. Da će doći do nekog većeg problema u smislu prekida odnosa – neće, ali vam oboma sada treba izduvni ventil i smirenje i možda bi bilo dobro da ga potražite u drugačijem načinu komunikacije jedno s drugim. Usamljene Vage će se nešto „čačkati“ sa pripadnicima suprotnog pola, možda biti spremne da ulete i u poneku avanturicu… ali prave ljubavne priče trenutno nema ni na videlu…

Posao

Definitivno niste zadovoljni situacijom u poslovnom segmentu. Nervozni ste i na granici da se posvađate sa svima, da presecate kao sekirom i da pravite veliku „čistku“. Mogli biste malo da povučete ručnu kočnicu i da sačekate drugu dekadu jula, kada ćete biti stabilniji, a kada ćete videti i prve naznake da situacija kreće na bolje. Iako ovo generalno gledano neće biti savršen poslovni mesec, ono što će vas obradovati je znatno povećanje priliva. Prepreke ćete prevazići i dobro zaraditi. To je već dobro, zar ne?

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom, sa varenjem i radom želuca i creva najverovatnije su prouzrokovani vašom nervozom, ali i neadekvatnom i nezdravom ishranom. Bilo bi lepo kada biste se više posvetili sebi. Zdravstvena situacija će biti promenljiva tokom celog jula.

Horoskop po ciganskim kartama za jul 2017

ŠKORPIJA

VERNOST – SVEŠTENIK – VESELJE

Ljubav

Potrebni su vam mir i stabilnost, i spremni ste zarad njih da pređete i preko nekih sitnijih problema u vašim emotivnim vezama i brakovima. Vaše strpljenje i upornost da stabilizujete svoje emotivne priče itekako će biti nagrađeni, jer je pred vama mesec koji dosta obećava. Izgleda da će odnos sa voljenom osobom funkcionisati baš kako treba. Ukoliko ste usamljeni – nadate se nekom novom emotivnom početku, ili pak već duže vreme čekate na jednu osobu koja vam se jako dopada da se konačno „smisli“ i odluči da li joj se dopadate ili ne. U prvom delu meseca ne računajte na neka spektakularna dešavanja u svom ljubavnom životu, ali zato će drugi deo jula da ispuni vaša očekivanja. Jedna osoba će učiniti da led oko vašeg srca počinje da se topi i doneće vam trenutke uživanja, opuštenosti i radosti.

Posao

Generalno gledano – niste nezadovoljni stanjem u poslovnom segmentu, ali i dalje smatrate da niste vrednovani dovoljno ili da sve ide sporije od onog što ste očekivali. Naviknite se na ovaj „pužev tempo“ u prvom delu jula meseca i čekajte svoje momente koji će doći, najviše tokom treće dekade. U ovom periodu vam stoji veća podrška od strane autoriteta, ali će neke Škorpije biti i prijatno iznenađene itekako dobrom ponudom koja dolazi od firme ili osobe koja živi u inostranstvu. Pare – skroz ok.

Zdravlje

I vama je jasno da ste se suviše opustili, da neredovno jedete (zbog čega imate stomačnih problema) I da se samo premeštate sa kreveta na fotelju….i obrnuto. Ako ne ranije, osetićete porast energije od treće dekade meseca.

loading...