BLIZANCI

GUBITAK – SVEŠTENIK – NEŠTO NOVCA

Ljubav

reklame

U ovaj mesec vi i emotivni ili bračni partner ulazite pa…prilično razjedinjeni, moglo bi se reći. Komunikacija je loša, a reklo bi se da su prisutne i rasprave i generalno – osećaj nezadovoljstva. Iako sada imate mogućnosti da jednim delom sredite situaciju sa voljenom osobom, ono na čemu svakako morate raditi najviše jeste komunikacija. Ako neke probleme budete gurali pod tepih, postoji šansa da opet izađu na dnevni red, i to krajem jula meseca. Usamljeni pripadnici ovog znaka mogu se već početkom jula naći u jednoj emotivnoj priči koja deluje prilično obećavajuće. No, i te kako je moguće da partnera gledate malo idealističkim očima, i da ćete brzo uvideti da druga strana baš i nije tako savršena kako vam se činilo. Neki od vas će želeti da ostvare komunikaciju sa bivšim ljubavnicima.

Posao

Nervoza je prisutna u poslovnom segmentu, jednim delom zbog napornih međuljudskih odnosa, ali velikim delom I zbog toga što niste zadovoljni finansijama. Istinski ulažete sebe, a rezultati I nisu onakvi kakve ste očekivali. Jedini period koji je nešto povoljniji za zarade je tokom druge dekade jula, pa pokušajte da ga iskoristite na najbolji način, pogotovo što će vam se tada otvoriti prilike I za dodatne poslovne angažmane. Regulišite dugovanja koja imate I gledajte da “skrešete” maksimalno troškove.

Zdravlje

Probleme sa stomačnom regijom možete jednim delom rešiti pravilnom ishranom. Mogli biste da razmislite da odete kod nutricioniste. Ukoliko se tegobe i pored ovoga nastavljaju, svakako potražite pomoć lekara.

Horoskop po ciganskim kartama za jul 2017

RAK

PORUKA – NEISKRENOST – OFICIR

Ljubav

U bračnim odnosima – više ste okrenuti deci i nekim svakodnevnim obavezama nego partneru. Odnos između vas dvoje je dosta distanciran, i ne postoje naznake da će se tokom ovog meseca nešto značajnije promeniti na bolje. Možda bi vam zajednički odmor prijao, ali ni to neće biti dovoljno da stabilizuje brak onako kako biste vi želeli. U emotivnim vezama Rakovi zaobilaze neka pitanja i pokušavaju da funkcionišu sa voljenom osobom, iako su više nego svesni da njihova veza i nije najbolja u ovom trenutku. Usamljeni pripadnici znaka bi trebali da otputuju na odmor sa društvom i da sve brige i probleme ostave za sobom. Očekuju vas letnje avanture, ukoliko to poželite. U svakom slučaju – tokom treće dekade jula imate najviše mogućnosti da stupite u kontakt sa nekim ko će vam baš, baš prijati.

Posao

Moguće je da će se neki poslovni odnosi prekinuti tokom jula, ili da ćete, u najmanjoj meri – biti jako nezadovoljni odvijanjem postojećih saradnji. Shvatićete da neki ljudi nisu na vašoj strani, ili da ste sve vreme u njima imali konkurenciju koja vam je radila iza leđa. No, prebolite i krenite dalje. Generalno gledano – očekuje vas poslovni mesec koji vam nudi mogućnosti da pokrenete nove priče i da, naročito tokom treće dekade, učvrstite svoje pozicije. Što se finansija tiče – na žalost, dosta nestabilne.

Zdravlje

Problemi sa uro-genitalnim traktom, ali i mogućnosti za virusne i bakteriološke infekcije biće naročito naglašeni polovinom meseca. Karte vas savetuju da obavite potrebne nalaze i da svakako konsultujete lekara. Ne lečite se na svoju ruku.

loading...