LAV

OFICIR – NEŠTO NOVCA – PORUKA

Ljubav

reklame

Komunikacija je u emotivnim vezama i brakovima većim delom jula meseca dosta otežana. Voljena osoba I vi na različite načine gledate na trenutnu situaciju, I iako ostajete zajedno, ne pokazujete dublje namere da se istinski ponovo povežete. Niti vi, niti druga strana niste zadovoljni, mada je malo verovatno da će oni oko vas to primetiti – duboko čuvate sve u sebi I ne pokazujete drugima koliko vam smeta trenutno stanje sa partnerom. Neko poboljšanje kreće u trećoj dekadi jula, kada će vaš odnos živnuti – ili ćete konačno pronaći neka rešenja, ili ćete pak otići na neki zajednički put, odmor – koji će vas oboje “raskraviti” I učiniti da budete opušteniji. Ukoliko ste usamljeni, izgleda mi da je ovo više period za avanturu I neke povremene kontakte sa pripadnicima suprotnog pola, nego za vezu.

Posao

Mozak vam radi sto na sat – puni ste ideja, planova, analizirate svaki svoj budući potez i računate šta bi vam se najviše isplatilo. No, nije dovoljno samo misliti, mora se nešto istinski i uraditi, zar ne? Za konkretnije poteze, čekajte treću dekadu jula, jer je ona predstavljena kao vrlo podsticajan period u kojem zaista možete otpočeti sa novim projektima. Ovi su dani dobri da se i nezaposleni Lavovi pokrenu i pronađu sebi nešto što će im odgovarati. Finansijski – nećete se baš naročito „ovajditi“ tokom jula…

Zdravlje

Svaki čas će vam nešto smetati, boluckati vas, probadati – u suštini – neće to biti veliki problemi, više sitnice – ali će vas izuzetno nervirati. Karte savetuju da i te manje probleme krenete da rešavate, da se ne bi pretvorili u nešto ozbiljnije…

Horoskop po ciganskim kartama za jul 2017

DEVICA

BOLEST – VENČANJE – PISMO

Ljubav

Možda se početkom jula i ne osećate najbolje u emotivnim vezama ili bračnoj zajednici u kojoj ste, ali bi dosta brzo ovo stanje trebalo da se promeni. Neke stvari koje su vas opterećivale idu ka svom razrešenju i već od početka druge dekade jula trebalo bi da mnogo opuštenije funkcionišete sa voljenom osobom. Neki od vas koji su u dužim vezama mogli bi da iznenade svoje prijatelje objavom veridbe ili planovima za venčanje. No, moram upozoriti pojedine Device koje imaju povremenu tajnu komunikaciju – flertovanje je fina stvar, ali nemojte dozvoliti da pređe u nešto konkretnije….kad tad ćete se kajati zbog toga. Usamljeni pripadnici znaka imaju ponude sa više strana. Možda će vam trebati nešto vremena da se odlučite, ali itekako je moguće da u drugom delu jula uđete u novu emotivnu priču.

Posao

Potreban vam je odmor i to je već više nego evidentno. Zato, drage i dragi moji – najbolje bi bilo da prvi deo jula meseca iskoristite za potpuno opuštanje i relaksaciju. Ukoliko niste u mogućnosti – spremite se na dane koji će se razvlačiti, a koji vam ništa podsticajno neće doneti. U suštini, stvari kreću da se odvijaju većom brzinom tek ulaskom u drugu dekadu jula. E, sada ćete već imati i energije, i volje, ali i mogućnosti da napravite neke profitabilne poteze. Mnogima ide novi posao ili nova ponuda.

Zdravlje

Manjak energije će biti prisutan još neko vreme. Moguće je da će neki od vas imati problema i sa spavanjem. Ako ništa drugo – računajte da ste ulaskom u treću dekadu jula ostavili najveće zdravstvene probleme za sobom.

loading...