VODOLIJA

DAR- NESREĆA- ISTINA

Ljubav

reklame

U vašim emotivnim i bračnim relacijama tokom avgusta smenjuju se čas olujni, čas sunčani dani. I vaše i partnerovo raspoloženje je promenljivo – neke stvari zamerate jedno drugom, ali odmah nakon toga ponovo se volite kao da se ništa nije dogodilo. Na neku stabilizaciju i mir možete da računate tek tokom treće dekade meseca, a to bi istovremeno bio i odličan period da naprimer, odete na godišnji odmor zajedno. Što se tiče slobodnih – vi nikako da se uozbiljite kada je ljubav u pitanju. Mnogo komunikacije i flerta sa suprotnim polom, dosta strasti, pa i otvorenosti za neke prolazne kontakte…

Posao

Nisu loše poslovne prilike tokom avgusta meseca, iako nećete baš moći da se pohvalite mirnim danima i stabilnom atmosferom na poslu. Biće tu i gužve i žurbe, i završavanja poslova u poslednjem trenutku, ali će sa druge strane – biti nekih finih prilika, promena koje vam idu na ruku, pa i korektnih finansijskih rezultata. Mogućnost proširenja ili pokretanja saradnje sa nekim ko je iz inostranstva.

Zdravlje

Malo stresa i nervoze, malo problema sa pritiskom i krvnim sudovima, a malo i neumerenosti kad je hrana u pitanju.

RIBE

LJUBAVNIK- NEŠTO NOVCA- TUGA

Ljubav

Ili od partnera ne dobijate onoliko vremena i pažnje koliko biste vi to želeli, ili niste zadovoljni vašom komunikacijom u poslednje vreme. Ili smatrate da druga strana nešto krije od vas. Šta god da je od ovoga u pitanju, poenta je da ćete vi stalno tokom avgusta nositi osećaj nezadovoljstva i neispunjenosti. Možda je zaista vreme da nastupite potpuno iskreno i otvoreno, i u komunikaciji sa voljenom osobom razjasnite svoje dileme i nedoumice. Ukoliko ste sami, simpatija postoji, ali je kontakt sa njom povremen i slab i nikako da uspete da ostvarite svoje želje i snove. Neki od vas neuspešno će pokušati da ostvare kontakt sa bivšim emotivnim partnerom.

Posao

Vaše pozicije možda jesu stabilne, ali vi želite neki pomak, napredovanje ili korenitu promenu na postojećem radnom mestu. Možete dobiti obećanja, naznake, nagoveštaje da će se nešto po ovim pitanjima i pokrenuti, ali sve se nekako prolongira za naredni mesec. U ovom vam samo ostaje da budete posvećeni dnevnim obavezama i vodite računa, jer su moguće papirološke greške.

Zdravlje

Manji problemi sa stomačnim delom i varenjem, a takođe su moguće i alergije i meteoropatske reakcije na vremenske prilike.

loading...