VAGA

NEPRIJATELJ- KUĆA- ISTINA

Ljubav

reklame

Vama i emotivnom partneru je potrebno više živosti, kretanja, više lepih događaja koji bi pokrenuli vaš odnos iz statičnosti u koju će zapasti tokom avgusta. Ukoliko se zatvorite između četiri zida, postoji tendencija da vodite povremeno prave male ratove i da non stop bude prisutna neka negativna energija. Priredite jedno drugom po koje lepo iznenađenje, odvojite više vremena za vas kao par – na taj način će vaš odnos procvetati do kraja meseca. Ukoliko ste sami, i vama su potrebne promene i novine. Najbolje ćete funkcionisati u društvu prijatelja koji vas pokreću ili na nekim dalekim destinacijama.

Posao

Da bi vaše poslovne konekcije bile stabilne, moraćete da budete vrlo aktivni u kontaktima sa poslovnim partnerima i saradnicima. Neće to uvek baš biti lako, jer se oko vas provlači dosta nervoze, ali će rezultati svakako biti vrlo dobri. Privatnici bi mogli jako dobro funkcionisati tokom avgusta, jer se neke saradnje mogu učvrstiti, a i otvara vam se segment poslova sa strancima. Novac – dosta troškova oko kuće.

Zdravlje

Bolje u drugom delu avgusta. U prvom delu meseca ćete čas biti pod stresom, čas u nekoj vrsti poludepresije.

ŠKORPIJA

NEPRILIKA- DETE- ČEZNJA

Ljubav

Prošlost više nema nikakvih uticaja na vas. Pokušava da vam se provlači kroz život, ali vi ne reagujete. Iščekujete nešto novo što će vas pokrenuti i dati vam pravi podstrek da se ponovo zaljubite i volite. Sredinom meseca jedna osoba bi mogla da se pojavi, ali ne vidi se da ćete biti spremni odmah da se otvorite i pustite je da vam ušeta u srce. Kao da ste u iščekivanju i pratite šta će se događati na dalje…Ukoliko ste u vezi ili u braku, prva dekada avgusta vuče neku nervozu i negativnu energiju između vas i partnera. No, voljena osoba i vi uspećete ovo da prevaziđete mirom i strpljenjem.

Posao

Kontakti na dnevnoj bazi sa poslovnim partnerima i kolegama donosiće vam napetost, i stalno ćete imati osećaj da radite stvari ispočetka. Neko sa kim ste radili ranije ponudiće vam ponovo saradnju ili će imati poslovni predlog za vas, ali vi nećete biti voljni da pristanete odmah. Kao da ćete uzeti sebi vremena da razmislite o svemu. Po pitanjima finansija, manji problemi u prvom delu avgusta, pojačani troškovi.

Zdravlje

Starijim Škorpijama mogući su reumatski bolovi i aktiviranje hroničnih tegoba. Mlađi – vodite računa da se ne povredite.

loading...