BLIZANCI

OFICIR- LJUBAVNICA- GUBITAK

Ljubav

reklame

Nešto ste mi vi i partner svako „na svoju ruku“ tokom avgusta. Vi gledate na jednu stranu, voljena osoba na drugu. U prevodu – tu ste, a ne vidite se i ne razumete. Ako se ne budete potrudili više jedno oko drugog i ako ne budete prevazišli te neke tvrdoglavosti i okrenutosti samo sebi, možete u drugom delu avgusta dovesti i do ozbiljnijih raskola u odnosu. A vi sad vidite šta ćete. Oni koji su slobodni – varnice svaki čas između vas i nekih osoba. No, gde su varnice, tu je i strast i neobavezni odnosi. A za ljubav je potrebno nešto više. Neko misli da će „preko kreveta“ uspeti da vas „uvuče“ u vezu. Možda i hoće…

Posao

Vi gradite, drugi razgrađuju. Vi radite, drugi se luftiraju i „prave ludi“ kada treba da se obavi neki posao. Da se razumemo – to je vaše viđenje situacije i ne mora biti tačno. Ali je dovoljno da se eto tako pomalo nervirate i da imate osećaj da ste samo vi aktivni i u poslu do nosa. Čuvajte saradničke odnose – malo su uzdrmani tokom avgusta i potrebno je više kompromisa i tolerancije. Novac – onako – ima ga, nema ga…

Zdravlje

Vreme vam je da svoje životne navike malo korigujete, jer ovako više ne ide. Stariji Blizanci neka prošetaju do svog lekara, čisto kontrole radi.

RAK

SUDIJA- SMRT- SREĆA

Ljubav

Neke velike barijere su između vas i partnera u većem delu avgusta. Ovo može biti prostorna distanca, ali takođe – i emotivna udaljenost, kao i okupiranost vrlo važnim pitanjima koja vam neće dozvoljavati da se više posvetite jedno drugom. Na žalost, neki parovi se tokom ovog meseca mogu odlučiti i za prekid odnosa. No, malo naporan mesec ipak ima korektan završetak, jer u trećoj dekadi možete stabilizovati vašu priču. Što se tiče slobodnih – potrebno je da budete aktivniji, da ne budete samo okrenuti obavezama, da date sebi priliku da se zabavite i provedete. Neko čeka na vas krajem meseca.

Posao

Bitno je da više poradite na poslovnoj komunikaciji, i onoj sa partnerima i saradnicima, ali i onoj sa nadređenima. Neki od vas će imati zastoje zbog pravno legalnih pitanja, koja će razrešiti tek u drugom delu avgusta. Dakle, mesec koji donosi početne zastoje, barijere i prepreke, ali čija bi konačnica itekako mogla biti i poslovno povoljna i profitabilna po pitanju finansija.

Zdravlje

Stariji Rakovi neka više obrate pažnju na hronične tegobe. Kod mlađih – promene u načinu ishrane su neophodne. Možete nabaciti višak kilograma.

loading...