LAV

NEPRILIKA- KUĆA- PISMO

Ljubav

reklame

Slobodni Lavovi se kreću u nekom svom stalnom krugu prijatelja i poznanika i nije ni čudo što prva polovina avgusta i ne nudi neke fenomenalne nove emotivne prilike. No, drugi deo meseca donosi pokretanje komunikacije sa osobom koju poznajete već izvesno vreme, a sa kojom imate mnoštvo tema i odlično razumevanje. Emotivna priča se neće pokrenuti odmah, ali ide se ka njoj….Lavovi u emotivnim i bračnim vezama provlači se nezadovoljstvo, naročito tokom prve dekade avgusta. Odnos je protkan napetošću i čestim raspravama i potrebno je da se vi i partner što pre dovedete u red. Možete to.

Posao

Nervoza i brz tempo u svakodnevnom poslovnom funkcionisanju. Dosta zastoja, dosta čekanja, a u isto vreme – dosta žurbe oko poslovnih obaveza. Moraćete da rešavate i neku zaostalu papirologiju, verovatno oko dozvola ili ugovora. Treća dekada avgusta donosi novitete – pozitivne informacije, a nekima od vas čak i nove poslovne ponude. U finansijskom segmentu – promenljivo, pomalo nestabilno.

Zdravlje

Starijim Lavovima se preporučuju češće kontrole kod lekara. Mlađi – mogućnosti za povrede, i to naročito na radnom mestu.

DEVICA

VERNOST- LJUBOMORA- PORUKA

Ljubav

Pojedinim Devicama i dalje je vrlo često u mislima neko iz prošlosti. Prilično dugo ćete „klackati“ i razmišljati da li da pokrećete neki kontakt ili ne, pogotovo što je osoba koja vas interesuje zauzeta. No, neki od vas će se ipak odvažiti i za taj korak. Evidentno je da do susreta može doći, a šta će biti na njemu i nakon toga – to već zavisi od mnogo faktora. Takođe, ukoliko vas prošlost ne opterećuje, već pokušavate da pobegnete od nje, upoznaćete osobe koje će vam prijati, ali tek u drugom delu avgusta. Oni koji su u vezama i brakovima trebali bi da čuvaju svoj odnos i da ne dozvole da se neka treća osoba uvuče u njega. Ionako vaša veza nije najstabilnija, a ovo bi bio samo dodatni udarac…

Posao

Mnogi od vas pokušavaju da naprave neke korenite promene, ali se suočavaju sa čekanjima, odlaganjima ili velikim preprekama na putu ka svom cilju. Ne računajte da u prvom delu avgusta možete napraviti neki preokret, ali to ne znači da treba odustati. Drugi deo meseca je već povoljniji po ovim pitanjima, a može vam pomoći osoba na koju do sada uopšte niste računali. Novac – dosta promenljivo.

Zdravlje

Potrebno vam je da se više krećete i da boravite na svežem vazduhu. Statičnost vam može doneti problem sa varenjem i stomačnim delom.

loading...