STRELAC

ČEŽNJA- BOLEST- ISTINA

Ljubav

reklame

U vašim emotivnim i bračnim relacijama – potrebno je da partner i vi budete više posvećeni jedno drugom i ozbiljno shvatite da se sa problemima morate boriti zajedno. Ukoliko vas dvoje budete razjedinjeni i u nekom lošem raspoloženju, ili gledali samo svoje interese – suočićete se sa dodatnim teškoćama ili distancom koja će se uvući između vas. Bilo bi dobro ukoliko biste mogli da odete zajedno na odmor, daleko od svih i da dozvolite da se vaš odnos vrati u normalu. Ukoliko ste sami, ili ste i dalje okrenuti ka prošlosti, ili ste više u fazonu nekih neozbiljnih priča. Flertovi na putovanju.

Posao

Težite svojim ciljevima i spremni ste da im se posvetite u potpunosti. No, to ne znači da ćete odmah uspeti da pokrenete neke poslovne priče – sve se odvija suviše sporo, ali ipak ide, korak po korak. Obaveze će vas prilično iscrpljivati, a i odnos sa saradnicima će biti naporan. Vaš predan i strpljiv rad ipak će dati jače rezultate, ali tek tokom treće dekade avgusta. Moguće je proširenje poslova.

Zdravlje

Hormonski disbalans, problemi sa kičmom i očima – kod starije generacije Strelčeva. Kod mlađih – više kretanja i promene u načinu ishrane su neophodne.

JARAC

TUGA- LOPOV- NOVAC

Ljubav

U odnosu sa emotivnim partnerom trebala bi da tokom avgusta postoji maksimalna doza iskrenosti i otvorenosti, jer je evidentno da se u jednom momentu sumnja u vernost može uvući između vas dvoje. Ionako povremeno imate trzavica koje se vezuju za materijalna pitanja i za neke zajedničke ciljeve i zaista vam ne treba još jedna briga na sve to. Ukoliko ste slobodni, još uvek su vaše misli okrenute ka nekome iz prošlosti. Da li od toga ima vajde ili nema, to je već pitanje, ali vi jednostavno ne možete da stavite tačku još uvek na sve. Ako ne pre – kontakt je moguć krajem avgusta meseca.

Posao

U glavi vam prosto ključa od planova, od ideja, od razmišljanja gde da se usmerite, ali ispada da veći deo avgusta nećete moći da realizujete i konkretizujete maltene ništa od toga. Tek treća dekada meseca može pokrenuti neke poslovne priče, ali vam u isto vreme doneti i stabilnije finansije. Baš taj finansijski segment će vam zadavati dosta problema i radovaćete se konačnom povećanju priliva.

Zdravlje

Stariji Jarčevi mogu imati tegoba sa urinarnim traktom, sa venama i krvnim sudovima. Kod mlađih – alergije, nesanica.

loading...