VAGA

Pošto se u vašoj zgradi stalno nešto popravlja i radi, već danima na ulazu stoje rasklopljene merdevine koje uspešno zaobilazite. Ipak, baš u petak ćete proći tačno ispod njih i smatraćete da će vam se desiti nešto loše, jer to je ipak neviđeni baksuz. Nećete napraviti ni 15 koraka, polomiće vam se štikla na omiljenim cipelama. Noga će klecnuti, počećete da padate i dok razmišljate kako će garant da vam iskoči skočni zglob, pridržaće vas zgodni neznanac koji se pojavio niotkuda i pozvaće vas na kafu. Dok ćopate na jednoj nozi zbog defektne štikle, pristajete pa će se kafa pretvoriti u višesatno upoznavanje.

ŠKORPIJA

reklame

Približava se 15-i u mesecu a vi još niste platili račune. Plata kasni ali vi ćete se dosetiti da u kući baba ima štek sa parama od kojih treba da je sahranite (jeste morbidno ali ona insistira). Izvući ćete koliko vam treba jer znate da neće niko da provali. Krenućete do menjačnice, ali u tom trenutku će vam prolaznik oteti torbu. Trčaćete za njim, vrištaćete i zapomagati i kad već budete gubili dah, saplešće ga neki deda sa štapom. Policija će ga privesti kad vam vrati torbu, ali tu nije kraj – ispostaviće se da su skoro sve babine devize falsifikovane.

STRELAC

Bićete prilično ushićeni jer idete na prvi sastanak sa tipom koji vam se mnogo sviđa, na petak 13. nećete ni pomisliti. Tip top sređeni krenućete napolje i ko za baksuz, pući će vam ručka na omiljenoj torbi. Dok premećete po glavi da li imate vremena da zamenite tašnu, kavaljer će javiti da kasni jer mu je pukla guma ali da stiže za 15 minuta. Menjate torbu, čekate ga ispred zgrade i baš tad će naići vaš bivši sa ogromnim buketom cveća, jer je došao da vas moli za oproštaj. Kad potencijalni dečko bude video bivšeg, shvatiće da su bili super ortaci u vrtiću i pozvaće ga da krene sa vama na piće. Ovaj će prihvatiti i celo veče će da priča koliko mu značite.

Ovo ga SIGURNO neće napaliti

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.