Većina žena misli da su pokušaji zavođenja muškarca koji nije zainteresovan za vas, uzaludni i patetični…

Ali, ako potajno (ili ne tako potajno) maštate onekom  muškarcu, želite bolje da ga upoznate, jer vam deluje kao da je pametniji i zgodniji od svih drugih muškaraca koje upoznajete; ako niste spremni da budete sa nekim  drugim, vama manje simpatičnim, samo zbog toga što vas on hoće, verovatno niste jedini, iako vam se može učiniti kao da jeste.

Šta možete da uradite u takvoj situaciji?

reklame

Za početak:

Uvek izgledajte dobro.

Okružite se muškarcima koji vas žele, kako bi vam to popravljalo samopouzdanje. Budite vrlo pristupačni i ljubazni, ali nemojte se s njim upuštati u seksualnu avanturu.

Uvijek lepo mirišite i budite maksimalno uredni. Istaknite i pokažite ono najlepše na sebi, bilo da su to usne, noge ili grudi.

Inicirajte susrete i razgovore, ali nemojte biti dosadni. Neka on prvi započne bar 30 posto vaše komunikcaije.

Nemojte biti očajni. Očaj je jedna od stvari koja ubija svaku romantiku. Pokažite mu da imate potpun život i bez njega.

Uvek ostanite otvoreni za nove mogućnosti. Ako neko želi da se upozna s vama ili prijatelj želi da vas upozna s nekim, pružite mu priliku. Nikad ne znate ko je vaš «pravi».

Nemojte vi loviti njega. Ali budite u blizini tako da on ima priliku da lovi vas.

Takođe, mogu vam pomoći i horoskopski saveti. Ne morate verovati u horoskope, da bi ste iskušali neku od zabavnih tehnika.

Pročitaj još: HOROSKOP – Budi fatalna za njegov horoskopski znak

Ipak, važno je shvatiti da vam slepo sleđenje saveta neće pomoći. Najviše treba verovati intuiciji i prijateljima. Ukoliko vam intuicija govori da postoje šanse, tada se potrudite. Ali ako vam prijatelji kažu da ste preterali, tada se zaustavite.

Još jedna od tehnika koja vam može pomoći da znate ako ste preterali je «osećaj da morate kriti» nešto. Ukoliko o svojim postupcima možete slobodno da razgovarate s prijateljima i ne bi vam bilo neprijatno da drugi saznaju, tada verojatno niste prešli granicu pristojnog zavođenja.

izvor: covermagazin.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.