RAK

Uključićete mašinu za veš kad je skupa struja i pošto je nećete dovoljno napuniti, skakaće ko luda a ogledalce koje na njoj stoji će pasti i razbiti se u paramparčad. Bićete očajni jer znate šta to znači, isplakaćete jezerce suza dok budete kačili veš na terasi, jer strahujete da će vas dečko ostaviti i da se nećete udati bar još 7 godina. No, ne očajavajte jer će se iste večeri pojaviti on sa prstenom u rukama, a vi ćete ciknuti od sreće i, naravno, pristati.

reklame

devojka

LAV

Setićete se da je petak trinaesti i guglaćete kakva sve praznoverja postoje. Pažnju će vam privući podatak da kada se fotografiše troje ljudi, osoba koja je najčešće u sredini umire prva. Manijakalno ćete listati sve svoje slike u telefonu, pogledati uramljene fotografije u sobi i shvatićete da vam nema spasa. Bićete očajni, izaći ćete u grad sa društvom, napićete se kao nikada do tad jer vam je još malo od života ostalo. Dok budete bacali peglu ispred toaleta, jer nećete stići do njega, čelo i kosu će vam pridržati nepoznati tip. Ispostaviće se da ste mu i tako ubljuvani više nego simpatični… Zaboravićete na svoje ”prokletstvo ”.

DEVICA

Zvezde vam poručuju da nikako ne izlazite iz kuće jer postoji velika opasnost od kidnapovanja. Ako baš ne možete da se suzdržite jer vas lepo vreme mami da prošetate, obavestite nadležne organe da vam je sumnjiv crveni automobil sa stranim tablicama i registarske oznake 666666. Ukoliko vam ne poveruju, ponesite sa sobom vanglu u kojoj vaša mama mesi kiflice. Možda će vas biti blam ali morate da shvatite da vam je to jedina sigurna odbrana kako ne biste završili u belom roblju!

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.