JARAC

Dok budete spremali ručak, svekrva će po ko zna koji put da vam preko telefona priča kako ne vaspitavate dobro svoje dete a i da biste mogli više da pazite na njenog sina. Iako nećete znati gde vam je glava, saslušaćete je i uspećete da je ne oterate u tri lepe. Kada se okupite da jedete, muž će prokomentarisati da je sve preslano. Dete će dodati da je čulo da je presoljeno jelo znak da je kuvarica zaljubljena. Muž će se nakostrešiti, počeće rasprava šta vi radite njemu iza leđa dok on radi 2 posla. Istrčaćete iz kuće do fast fuda jer ste ostali gladni i otići ćete do najbolje drugarice da joj ispričate za karambol.

reklame

red-967997_640

VODOLIJA 

Kad bacite pogled na kalendar, shvatićete da je tačno 13 meseci od raskida vaše poslednje veze pa ćete rešiti da proslavite kako dolikuje jer u baksuzluk ne verujete. Otići ćete u obližnji market da se obezbedite alkoholom, međutim trapavoj kasirki će poslednja flaša ispasti iz ruke. Parče stakla će se zariti u vaš nožni palac te će vas šef smene strpati u taksi i krenuti sa vama na ušivanje. Dok se trudite da zaustavite krv i psujete kasirki sve po spisku, pojaviće se zgodni medicinski brat koji će vam očistiti i zašiti ranu, a uz to tražiće i vaš broj telefona da bi znao kako rana zarasta.

RIBE 

Vama ništa ne može da poremeti planove jer em je kraj radne nedelje, em ste zaljubljeni do ušiju. Posle posla krenućete da se nađete sa svojim dragim, ali na putu do njega jedan automobil neće poštovati zeleno za pešake te će vas okrznuti po kolenu kad zakoračite na kolovoz. Onako ugruvanoj, iz kola će vam pritrčati manijakalni vozač. Ispostaviće se da je to vaša simpatija iz osnovne škole, koji se u 6. razredu odselio za Rusiju. Bićete potpuno pomešanih emocija pa će vas odvesti do vašeg ljubljenog, ali će vas u kafiću dočekati nemili prizor kako on opako flertuje sa konobaricom. Istrčaćete iz kafića uplakani i opet nalećete na kola. Nema potrebe da vam kažemo ko je.

riba

Maja Čanović/besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.