Godišnji horoskop DEVICA 2020
Godišnji horoskop DEVICA 2020

Godišnji horoskop DEVICA 2020 Astrologija znak DEVICA

Stabilnost je uvek dobro došla za Device. Godišnji horoskop za Devicu 2020. pokazuje da će u ovoj godini dostići maksimum na mnogim poljima.

Sve će biti lako, jednostavno i upravo onako kako želite, ali nećete imati ni previše avantura. To je u redu!

reklame

Uzbuđenje nije uvek dobra stvar. Uživajte u jednostavnosti i radosti koju vam 2020. može doneti. Koncentrišite se na građenje karijere i učvršćivanje veze na duge staze, ali takođe i cenite osnovna zadovoljstva koja će vam život pružiti. Godišnji horoskop za Devicu 2020. pokazuje da ćete naći radost u svemu ove godine.

Devica u 2020. godini

Devica 2020: Horoskop za posao i novčane prihode

U 2020. godini, važno je da prestanete da požurujete stvari. Godišnji horoskop za Devicu 2020. pokazuje da ovakva vrsta nepažnje može da dovede do ozbiljnijih problema u karijeri i finansijama. Umesto toga, potrebno je vreme da proverite da li ste sve uradili kako treba. Ako postoje labave strane na poslu, mogu da izazovu profesionalne probleme, pa ih zato što pre učvrstite.

Proveravajte dokumenta i to dva puta. Ne žurite u bilo koju vrstu dugoročnog rešenja ove godine, jer možete uleteti u nešto što će izazvati probleme u godinama koje dolaze. Poslujte preko advokata, računovođa i stručnjaka ove godine.

Godišnji horoskop za Devicu 2020. pokazuje da će vaša karijera zabeležiti stalan napredak od početka marta, ali ako pokušavate da ubrzate stvari, možda propustite još veće mogućnosti. 2020. ima mnogo nagrada za Devicu – zato vežbajte poverenje i sledite pravila.

Devica 2020: Horoskop za ljubav, porodični i društveni život

Godišnji horoskop za Devicu 2020. pokazuje da će početkom godine Device doživeti razdor u intimnim odnosima. Biće potrebno vreme da rešite probleme. Ne očekujte da se stvari jednostavno reše, samo zato što želite sve odjednom. 2020. će biti idealna godina da poradite na interpersonalnim odnosima uz stručnu pomoć ili podršku grupe. Kada dođe jun, bićete u mnogo boljoj poziciji što se tiče davanja i primanja ljubavi. Prijatelji i porodica će biti tu tokom cele godine. Posvetite vremena ljudima koji vas vole i dobićete puno zauzvrat.

HOROSKOP I SUDBINA: Blizanci će završiti u ludnici, Škorpije – zatvor, a Jarac zauvek sam!

Devica 2020: Horoskop za zdravlje

Što se tiče zdravlja, nemate razloga za brigu. Zdravlje će biti dobro. Ostanite u formi, jedite zdravu hranu i poradite još malo na sticanju zdravih navika. Ako vam dosadi takav stil života, oprobajte se u nekom novom sportu i osetićete mnoge prednosti redovnog vežbanja.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak devica

Devica su osobe sa datumom rođenja: 23. VIII – 23. IX

Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Merkur
Vaš kamen: safir
U životu tražite: da uradite pravu stvar
Raspoloženje: saosećajno i brižno
Tajna želja riba: da daje i prima ljubav

tt-group.net

loading...